9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Pomem açıklandı 10 bin polis alındı. Bizim mülakat başlangıcında başlamıştı spor mülakatları. Sözlü mğlakatlarıda bir ay önce yapıldı . Yazıklar olsun
-
böyle bir beceriksizlik olamaz
-
Allah'ını seven duyum atsın
-
@paretowilfredo üstad yok mu bir gelişme tukendik artık seni de sık boğaz ediyoruz ama
-
Herkes tükendi bitti artık.
-
Duyumcular bi ara linç ediliyordu ( tabi hepsi için geçerli değil Bu ) şimdi mumla aranıyor . Psikolojiler çok bozuk
-
ocak gelmeden kesin aciklanir derken marta kalir gibiyiz. Saka gibi ama gercek .beyin gocu dedikleri seyi idrak eder oldum.neden insan o adamaya gelir de gidebilir anladim. sahip cikan olmayinca bir gitme istegi...
-
Beni en çok üzen bakanın yanında dolanıpta benim ite kalka ulaştıgım insanların hiçbirinin tarihinin tutmaması. Boşyere açılışlara kongrelere gitmiş olduk. Daha da gitmem
-
yaza doğru başlarsınız. biraz daha çalışın kpssye girin. ya da bi meşgale bulun kendinize. beklemek zor..
-
Arkadaşlar twitterdan polislik açıklandı diye yüklenelim. 11 kasımda spor mülakatları 10 şubatta sözlü mülakatları bitti ve dün açıklandı. 13 bin polis alındı. Biri daha size gvs derse ağzına kürekle vurun
-
@safitürk69 nisan bulur mu acaba
-
Baumol vardı o nisanı bulucak gibi bir şeyler söyledi bulamıyorum o arkadaşı gitti galiba buralardan
-
@krtalprn Nisan başı. Yada Mayıs ortası. Hiç olmadı bir Haziran sabahı. Ama açıklanacak kaçarı yok...
-
@krtalprn ne diyeyim ki en az senin kadar çaresizim. Allahtan şu göç sınavları geldi de onlarla uğraşıyorum
-
Msb bizlere sabır dileyeli bir ayı geçti. Ne lanet bir mülakatmış.
-
@safitürk69 ben onlara başvurmadım ama inan çok pişmanım
-
@paretowilfredo bari siz sessizliğe gömülmeseydiniz...
-
Sinan uzun pinardan 1 retweet daha geldi ben umitlendim biraz
-
@dikey Sinan uzunpınar a 9.promosyondan kimsenin derneğe üye olacagını düşünmüyorum hiçbir desteğinizi göremedik gibisinden mesaj atmıştım belki onun etkisi olmuş olabilir
-
@eleionomae Geçti Bolu pazarı, sür eşeğini Niğde'ye.