9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Duyum yok mu ya duyum olunca daha iyiy di
-
@krtalprn var ya işte en gerçekçi duyum nisan :))))
-
Adem hocanın denetmenlikle ilgili kurumda hareketlilik sezmesinin üzerinden 1.5 ay geçti
-
vazgeciyor herkes resmen.sindirildik
-
Müfettişlik sınavına girecek olanlar bile yayımlandı
-
@kai-hitwatari Adem hocanın hareketlilik dediği şey herhalde SGK sonuç açıklama sayfasının e devlete entegre edilmesiydi
-
@kai-hitwatari müfettişlik alımıyla birlikte açıklarsalar şaşırmam.
-
Sanırım bu yeni müfettişlik alımı bile daha erken sonuçlanacak
-
@keynesinabv hiçbirimiz şaşırmayız alıştık artık. Önceden buralarda yanlış da olsa duyumlar dolaşır, etkinlik yapalımlar koşar, kurumu arayalımlar oynaşırdı. Şu halimize bak, elimizi kaldırmaya halimiz kalmadı.
-
Açıkçası 3-4 ay önce şakasına mayıs/haziran civarı açıklanır demiştim ama görünüyor ki oraya kadar gidecek süreç. muhtemelen seçimlere denk getirerek sürpriz yapılmak isteniyor gibime geldi. Allah bu sınava bel bağlayan her işsiz gence sabır versin, ne diyim.
-
Tarihi bilgiden bir bağlantı kurarak bir tarih de ben sallıyorum :)))
"Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, 20.05.2006 tarihli ve 26173 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren 5502 sayılı Kanunla kurulmuştur."MAYIS :)))
İyice suyu çıktı bu işin.
-
Tamamen tahmini ve biraz da temenni olarak konuşmak gerekirse Mart ayında mülakat sonuçları açıklanır. İl tercihiydi güvenlik soruşturmasıydı derken ilk çağırılanlar Haziran’da iş başı yapar.
-
@kai-hitwatari sanırım daha işe başlayamadan mobbing ile tanıştık.. Yıldırma politikası mı uyguluyorlar nedir kimsenin bizi şey ettiği yok
-
@eşref-i-mahlukat hocam bolum bolum cagrilma olayi da mi var . Kazanirsak en gec bolumden olursak ne zaman baslariz tahmini aciklandiktan sonra
-
@nonbisinidem tövbe de
-
en geç ne zaman açıklanmak zorunda bu eğitim tarihleri filan hesaba katılınca ?
-
@yasaklı nisan gibi duruyor..
-
@nonbisinidem vay koçum beee
-
@krtalprn dayanamıyoruz diyip diyip hala nasıl dayanıyoruz onu anlamıyorum ben asıl
-
@yasaklı en geçi yok hocam sonuçta eğitim tarihleri değişebilir yani kısacası işlemler ne zaman biterse o zaman açıklanır