9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Bakanlığa kayyum atansa yeridir.
-
@budageceryahu niye başinda idareci yok mu kurumun
-
Merhabalar:) yazıldıysa bile takip edemedim biraz sacma gelebilir ama biseyi cok merak ediyorum bu denetmenlik mülakatına katılan arkadaslar arasında atananlar varsa bu mülakattan feragat edebilirler mi suan? sonuca bir etki yapar mı yani? Simdiden tesekkurler.
-
@melikesysl mülakata girmek bir hak ise sonuçlar açıklanana kadar her hak gibi bundan da feragat etmek mantıken mümkün ama bu konuyu soranlara listede yer alan isimlerin feragat edilebileceği söylenmiş. Yani mülakata girme hakkından feragat edilemiyor ama atamaya hak kazananlar bu haktan feragat edebiliyor. Bence mülakattan feragat etmek de mümkün olmalı yoksa kurumun başka yeri kazananları göz önünde bulundurması zor.
-
Hayatta hiçbir şeyim az olmadı senin kadar
Hiçbir şeyi istemedim seni istediğim kadar -
Yani ne denir bilemiyorum? Üniversite yerleşme sınavında 1 yıl kaybetmeyeyim diye aldığı puanla tercih işleminde bulunan on binlerce insandan, zaten az sayıda olanı mülakat sınavına dahil ediyorsun. O mülakat sonucunu da 5 ay boyunca açıklamıyorsun. Sınav ilanını da dahil edersek nerede 1 yıl? Hani 1 yıl çok önemliydi? Hani bu ülkenin gençleri önemseniyordu? Hani geleceğimiz gençlerdi. Bu nasıl iştir? Nasıl aymazlıktır! Nasıl ayıptır! Nasıl rezalettir! Sonra bu insanlardan bu kuruma sahip çıkmalarını beklersin. Elbette ilk kazandığı sınavda bu kişileri 1 dk tutamazsın.
-
Mülakatı 0.03 puanla kaçırdım, içimde uhde kaldı.
Bir an evvel aciklanmasini hem sizin için istiyorum; çok beklediniz. Hem de benim gibi ucundan kiyisindan kacirip da yeni ilani bekleyenler icin istiyorum:)
Insallah onumuzdeki hafta aciklanir artik -
Yazıklar olsun.
-
Özel kalem müdürü zafertrk25 instagram hesabının gönderilerinin altı bomboş bizi bekliyor dm attım ama bakmıyor belki birkaç yorum dikkat çeker
-
@budageceryahu kayyum değil adam atasınlar adam... oy, makam, mevki kaygısıyla değil hizmet etme aşkıyla yanıp tutuşan adamlar...
-
Bizi burada yaşamıyoruz hayatta kalmaya çalışıyoruz Kanada ya falan gitsek soğuk falan ama olsun bir iş bulsam orada koşarak giderim gerçi arada okyanus var
-
Sgk seni çekeceğime el frenini çekerim..
Kalbim yanacağına lastikler yansın.. -
@budageceryahu mülakatta ki sorularımdan biriydi:)yani laf lafı açtılar da sordular artık ciddi soru muydu bilmiyorum :)) yahu bana ne kadar soru sormuşlar şimdi düşündüm de bilseydim açıklanmayacak hiç kasmazdım
-
O değil de taşerondan kadroya geçirilecek kişilerin bile gvs'si bitmiş. Bugün birinde gördüm. Aşağı yukarı 1.5 aylık muhabbet.
-
Ben de yazdm hatta bakana da dm'den yazdım ama kimsenin dönceğini sanmıyorum ama aynı mesajı kopyalayıp kopyalayıp gece gündüz atmayı planlıyorum bakalım işe yarıcak mı
@burcus, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)Özel kalem müdürü zafertrk25 instagram hesabının gönderilerinin altı bomboş bizi bekliyor dm attım ama bakmıyor belki birkaç yorum dikkat çeker
-
Hadi arkadaşlar sizde yazın 4 kişi olduk bı yerden bastırmaya çalışalım
-
Bu kurumda giden bakan geleni aratmayı bırak, gölgesini aratıyor. En fazla 1 ay içerisinde açıklanan mülakat sonuçları her geçen gün açıklanmamakta artarak ilerliyor Hiç mi bir üst sınır belirlenmez. Allah'tan mülakatlarını açıklamakta tavan süre belirlendi de bundan sonrakiler bu çileyi çekmeyecek.
-
@kai-hitwatari Evet Deu'daki taşeronların GVS'si bitmiş kadroya geçmişler. Yaklaşık 2 ay sürmüş. Ve 2400 civarı maaş alacaz diyor bugün konuştum daha
-
@buhara bu demek oluyor ki biz kasıtlı olarak bekletiliyoruz. Bakanlığın keyfi gelecek listeyi kuruma gönderecek, kıyamet kopmadan inşallah öyle bir şey görücez.
-
@kai-hitwatari Evet, GVS bahane.. Taşeron dedikleri 900.000 kişi vardı. Bizimki yanında çocuk oyuncağı