9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
GVS formu doldurulmadan güvenlik soruşturması yapılamaz. GVS büyük illerde 45 gün 2 ayı bulmaktadır. 657 'ye göre GVS yapılmadan atama olmaz. Bu da demek oluyorki kazandıktan sonra göreve başlamalar da aylarca sürecek. GVS darbe girişiminden sonra zorunlu oldu. Feto nun en büyük kazıklarından biri daha. Bu yazı kapatırız gibi geliyor.
-
Yeter ama ya!!Kimse yok mu hesap soracak gerekçesiz iptal edilen alımlar açıklanmayan mülakat akıbeti belirsiz:( açtığım kaçıncı twitter hesabı kendime ait bir hesap yok aktif kullanacağım bir platform mecra değil!!Resmen ve fiilen zaman kaybı:( Yapmayınca kendimi kötü hissediyorum yapıp sonuç alamayınca gerçekten göğsüm daralıyor nefesim sıkışıyor!!
Öyle bir sitem mesajıydı çok doldum:( -
@nonbisinidem Show yapıyor derler umursamazlar.
-
@poisson hocam hepimiz aynı durumdayız. Sgk hepimizi saplantılı bireyler haline getirdi.
-
@poisson Başka başvurduğunuz alım yok mu hocam.Sgk gerçekten çok yıprattı bu sene.
-
Twit etkinliği saat önerisi cumhurbasknmzin bildirimleri ni açalim onun twitlerinden biraz sonra bakan hanim twitter da olacaktir zaten
-
@luthor kalmadı bankalara başvurdum olmadı şimdi de alım yok kpss puanımla ilk 150nin içindeyim ama olmuyor arkadaş kafayı yiyeceğim
-
@poisson, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@luthor kalmadı bankalara başvurdum olmadı şimdi de alım yok kpss puanımla ilk 150nin içindeyim ama olmuyor arkadaş kafayı yiyeceğim
ayrıca olsa bile bu mülakatın açıklanmaması yine sinir bozucu yani hak ettiğimizi olumlu olumsuz bilmek istiyoruz bu nedir yani:( neyse çok vakit almayayım sitemlerim uzar gider teşekkürler biraz söndüm
-
@poisson Doğru tabi hocam olumlu veya olumsuz sonucu bilmek en doğal hakkımız.Zaten benim bu alımdan zerre kadar umudum kalmadı açıkçası.Tek derdim açıklansın da en azından aklımdan çıksın.
-
Bu ay kesin açıklanacak diyen bir babayiiğit var mı
-
@paretowilffredo üstad sende suskunsun bu ara?
-
Devlet Kurumlarında henüz tespit edilememiş Fetö artıkları olduğunu ve iş yavaşlatma ve hizmet kalitesini düşürerek vatandaşı küstürme yoluyla hükümete zarar vermeyi amaçladıklarını düşünüyorum. 5 ayımızın heba olmasına bu durum neden olmuş olabilir.
-
Vay arkadaş Fetö başarısız oldu! Artıkları yok mu var ama bu artıklar devletten daha güçlü olabilir mi? Devlet Kurumu işini doğru düzgün yapsa buna zemin hazırlanma yani!!Her olumsuzluğa Fetö demek kolaya kaçmak yani!@ENGİN sizin için söylemiyorum tabi.
-
@engi̇n yok daha neler hocam fetö ile alakası yok çsgb hantal sanki şuanda bakanlığın haberi yok mu bu alımdan? bal gibi var herkes ulaşabildiği kişilerden sorduruyor sgk bürokratları sıkıştırıyor ama bakanlık sanki umursamıyor. Elbette bunun altında bir sebep vardır ama hiç bir sebep bizim bu kadar süre beklememizi haklı çıkaramaz. Kaymakam alımı bile gvs vs sebebiyle bu kadar uzamadı adamlar bizden sonra mülakata girdi ve sonuçlarını öğrendi.
-
@mağdurum +1
-
@nonbisinidem valla içimi rahatlattınız
-
Harekat saat 21'de dimi
-
Merhabalaar Bence TT olmuş etiketlerden faydalanırsak daha dikkat çekici olur. Örneğin #SgkDenetmenYardımcılığıSonuçlarıAçıklansın eitiketinin yanına #mart etiketini ekleyebiliriz.
-
21.00 daki etkinlik için hatırlatma;
*Tweetleri çok sık atmayın aynı şekilde retweetleri de ard arda yapmayın 3-5 dk aralıklar ile yapın yoksa spama düşülüyor attığınız tweeti kimse görmüyor
*Hesabı gizli olan arkadaşlarda açsınlar yoksa attığınız tweetler gözükmüyor
*Önemli kişileri, destek verebileceğini düşünğünüz kişileri, konuyla ilgili kişileri vs etiketleyin illaki hepsini tek tweete etiketlemenize gerek yok bölerek 3-5 tweette ayrı ayrı ekleyin
*Konuyla ilgili görsel hazırlayan varsa onlarda ekleyebilir dikkat çekici, kolay anlaşılır özelliklerde olursa iyi olur
*Belirlenecek tagı tweete yazınki atılan kim ne kadar tweet atmış hem belli olsun hem de konuyu merak eden kişiler o etiketen girip tüm tweetleri görebilirUnutmayın gündeme girme amacımız yok zaten bu sayı ile mümkünde değil, biz ilgili kişilerin dikkatini çekelim yeter bu yüzden ilgili kişileri etiketleyerek veya ilgili kişilerin tweetlerinin altına yorum yaparak buna ulaşabiliriz. Bunu yaparken de saygı çerçevesinde yazmanızda yarar var ve meramınızı, mağduriyetimizi kendi cümlelerinizle dile getirmenizi tavsiye ederim.
Unutmayın 150 gün gibi bir süre olmuş ve halen açıklanmasına yönelik bir adım gözükmüyor bu yüzden kendimizi hatırlatmalıyız ben tweet atmasam ne olur deme herkes böyle dediğin için bugünlere kadar geldik, tweetler işe yaramıyor diyen varsa bakanlığa yürüyelim derdim ama hem ben Ankara'da değilim hemde katılan kişi sayısının bir elin parmaklarını geçmeyeceğini düşünüyorum bu sebeple en kolay olan tweet atmayı denemekten başka çare yok
-
evet arkadaşlar sanırım yeni bir tag belirlenmedi dünkü tagdan devam edelim #SgkDenetmenYardımcılığıSonuçlarıAçıklansın buyrun başlayalım.