9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
tweet atarken ard arda atmayın veya retweetlemeyin yoksa spama düşersiniz attığınız tweetler gözükmez 3-5 dk da bir atın rtleyin
-
@pawnex hocam aynı tweeti sürekli atamazsınız. Tek bir harf olsa dahi değisiklik yapmalısınız. Taslak olarak kaydediliyordur. Emin misiniz paylaşıldığına?
-
@kai-hitwatari he aynen hocam boşluk alan bırakıyorum veya bir harfi değişiyorum,üstteki arkadaşın dediği oldu sanırım sürekli üst üste atınca gözükmemiş olabilir.
-
@pawnex @Kai-Hitwatari @black @Eşref-i-Mahlukat bakan yine cumhurbaşkanının twitini rt yapıyor.
-
Hayırlısı ile 1 mart girdik inşallah tez vakitte biter açıklanır
-
@krtalprn Şubat iyiydi ya girerken kesin şubatta belli olur artık diyordum.hem de 28 gün ne olacak diye düşünürken Mart ki en sevdiğim ay ama o kadar umudum kalmadı ki;3 gün fazlası 31 gün olması bile hiç bitmeyecekmiş gibi hissettiriyor:( hele girilen sınav ve mülakatların (Gaziantep Bld. Müfettişlik) gerekçesiz iptali söz konusuyken:(
-
En kalabalık etkinliğin taa 145. günde olmasına mı yanayım bu etkinliğe katılmakta müsait olamadığıma mı? Ancak bir tek cevap gelmemesi acaba bu işle uğraşan kişi/kişilere hala mı tweet atamadık diye düşündürüyor
-
@resetat caniniz sağ olsun hocam. Bir 300 gün daha beklersek tt'ye girecek kadar insan toplarız. Tabi başka yere atanmazlarsa
-
@la-casa-de-papel görevinin hakkını veriyo desene
-
@kai-hitwatari o zamana kadar buharlaşmazsak dediğin doğru gittikçe kalabalıklaşırız da Allah korusun bitsin bu çile artık
-
@la-casa-de-papel bakanliğin birinci görevi bu zaten digerleri önemsiz.
-
@poisson okudum onu hocam geçmiş olsun çok üzücü
-
Facebook'ta çalışma sorunları grubunda Mart ayından önce beklemeyin diyen Hamit Tekir isimli arkadaşın daha önce yazılmış yorumlarını okudum Mart ayının ortasını işaret etmiş ciddi şekilde @furkitofaso hocam sizin duyuma göre oluru var mıdır
-
Yılbaşından önce açıklanacağina inanmıştık, Mart geldi
-
@paretowilfredo üstad tekrar bir sordurayım demiştiniz acaba bir yanıta ulaşabildiniz mi ?
-
burada da haber olmuşuz https:// www. memurhocam. com/sgk-denetmen-yardimciligi-sonucunu-aciklamadigi-icin-onlarca-kisiyi-magdur-etti/
-
gunaydin arkadaşlar aksam 21.00 da yine twit atıyoruz. ara ara hatirlatacagim. bence dikkat cekeriz boyle her gun yaparsak
-
@mağdurum, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
gunaydin arkadaşlar aksam 21.00 da yine twit atıyoruz. ara ara hatirlatacagim. bence dikkat cekeriz boyle her gun yaparsak
+1
-
@mağdurum, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
+1
-
@krtalprn onu dün duydum ben de çok üzüldüm girenler adına trajikomik bir durum resmen... Ancak kıyaslama yapacak olursak orda 3-5kişilik bir alım söz konusuydu sanırım (sayıyı tam bilmiyorum), Sgk tutup da 400 kişilik kadro açtığı 1600kişinin mülakatını iptal edemez diye düşünüyorum.. Bana göre geç de olsa güç de olsa ilanın gereğini yerine getirecektir. Tabi ki bu benim varsayımım.. Her zaman dediğimiz gibi Allah yardımcımız olsun...
@poisson, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@krtalprn Şubat iyiydi ya girerken kesin şubatta belli olur artık diyordum.hem de 28 gün ne olacak diye düşünürken Mart ki en sevdiğim ay ama o kadar umudum kalmadı ki;3 gün fazlası 31 gün olması bile hiç bitmeyecekmiş gibi hissettiriyor:( hele girilen sınav ve mülakatların (Gaziantep Bld. Müfettişlik) gerekçesiz iptali söz konusuyken:(