9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@b-ays sen benden iyi bürokrat olacaksın
-
@drago hahah desene, burokratlik tweet retweet favla oluyor artik . vay halimize
-
@aliyar-bey ezel 71.bölüm
-
@b-ays bizim halimiz zaten olmuş olacağını
-
@nonbisinidem yakışık almaz diye düşünüyorum yoksa çoktan yazardım
-
@drago, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@aliyar-bey ezel 71.bölüm
+1
-
@black yakışık almayan onların duyarsızlıkları bence... En ufak bir açıktan içeri sızmaya çalışmak zorunda bıraktıkları için onlar utansınlar biz değil!!!
-
@drago hay Allah razı olsun
-
@nonbisinidem Atılan tweet şehit haberi üzerine taziye mesajı, bu tweetin altına mülakatla ilgili bir tweet atmak bize yakışmaz yoksa daha önce başkanın attığı her tweete yüklendik. Zaten bu konuda başkanında bir bilgisinin veya etkisinin olmadığını gördük elbette genede yazmak isterseniz yadırgayacak değilim.
-
@black daha önce başkanın kaç tane tweeti oldu da yüklendik bir cevap yazdı onun altına yağdırdık hepsi o, adam sık sık tweet atmıyor ki rt yapıp gidiyor kırk yılda bir kendisi tweet atmış demek ki şu anda bakıyor diyerek yazalım demiştim ama siz bilirsiniz.. Bizleri içerisine soktukları psikoloji ile duyarlılığım filan kalmadı kusura bakmayın..
-
Tweete cevabını gördüm, tavsiyem silmendir, gerçekten yeri değil.
-
carihesap adlı twitter kullanıcısının yazdıklarından utandım !
-
Eğer taziye tweetlerinin altına konuyu yazdıysanız çok yazık.
-
Bugün biraz ara mı versek?
Süreç zaten yordu. Bir de Afrin'deki Kahramanlarımızdan gelen acı haber gücümü tüketti.
Allah şehadetlerini kabul etsin, ailelerine sabır versin. -
Tweet olayı zaten bir işe yaramıyor ne yapsak yaramayacak bize zerre kadar değer vermeyenler ile uğraşıyoruz.
-
@shanks açıkçası, birileri bana istikrarlı olarak her gün mesaj yazsa, ne kadar tepki vermesem de kendimi baskı altında hissederim. Bence onlar da rahat değiller.
-
@furkitofaso sağolun hocam Allah razı olsun
-
@shanks size katılmıyorum hocam attığımız mesajları illaki görüyorlar 1 gün erken açıklanmasına bile fayda sağlasa razıyım
-
@halilhy Gördüklerine katılıyorum ama umursadıklarını sanmıyorum yalandan bir yakında bile deseler bir şey ama oda yok.
-
@kai-hitwatari evet yazdım ben de bundan memnun muyum sanıyorsunuz? Ben de insan dışı bir varlık değilim neticede elbette şehitlerimize üzülüyorum ve hatta yalnızca şehitlerimize değil ülkenin içerisinde bulunduğu siyasi ve ekonomik kaos yüzünden hergün kahroluyorum!!! Ama elden birşey gelmiyor hergün binlerce olay oluyor binlerce insan ölüyor ama ülkenin gündemi değişmiyor... Beni bu duruma getiren hissizleştiren taşlaştıran vicdan yoksunu insanlar utansın diyorum! Taziye mesajları da göstermelik bana göre yürekten üzüldüklerine inansam keşke... Neyse yine de haklısınız duyarlılığınızda birşey diyemem ama bu süreç beni insanlıktan çıkardı daha fazla bu kısırdöngüde yer almak istemiyorum bundan sonraki ilanlara oturup çalışmak en mantıklısı gibi duruyor. Twitter hesaplarını kapatıyorum foruma da yazmayacağım daha fazla. Hepinize bundan sonrası için bol şans...