9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Atılan tweetler illaki işe yarıyordur. Artık sona yaklaşmış sayılırız daha ne kadar uzayabilir ki bir sonuç açıklama. Hepimizin içi yanıyor bundan şüphe yok. Taziye mesajlarının altına yazmak kesinlikle doğru değil, atılan tweetlerin de bir gazla, o kadar günün vermiş olduğu dolmuşlukla atıldığını düşünüyorum. Yargılamıyorum, zaten arkadaşlar da bu yanlışı farketmişler ki tweerlerini silmişler. Taziye tweetlerinden haricen tweet atılabilir diye düşünüyorum.
Tabiki toplu bir karar alınana kadar tweet atmıyacağım.
Hayırlı cumalar. -
@nonbisinidem hocam sizi yargılamadım. Ikaz için yazmıştı. Biraz önce durumla alakalı cevap yazdım. Kötü niyetli olduğunuzu düşünerek yazmadı. Zaten bir üstte belirttim.
-
neler olmuş böyle:( zaten gergin zamanlar hepimiz için üstüne şehit haberleri her vicdanı titretiyor yalan yok.bizi ve biz gibi işsizleri görmeyenler bence de inanarak taziye mesajı atmıyorlar çevrelerinde askerlik yapan kimse de olmadığı için her neyse konu bu değil. taziye mesajlarının altına ben de bu konu ile ilgili mesaj yazmadım kendi düşüncem yazılmaması ama o platform böyle kuralları olan bir yer değil yazana 'tü kaka' yapmak da bize/bana düşmez zaten. asıl konu ben tweet atarken istisnasız her zaman sıkılarak,zamanımın boşa gittiğine üzülerek yapıyorum yani had toplanıp eğlenelim diyerek yapan bir akıl fukarası da yoktur zaten o denli sıkıcı ve boş bir iş. bunu yapmamızın amacı belli ben atmaya devam edeceğim vakit buldukça. işsiz kaldığım her gün zaten ne kendime ne inandıklarıma bir katkım oluyor faal anlamda.
umarım aydınlık ve insanın her canlıyla yaşayabildiği günlerimiz olsun -
@budageceryahu Biz baskı altında hissedebiliriz ama onlar hissetmez tuzları kuru çünkü.Sayımız çok fazla olsa oy derdi belki baskı oluşturur ama oda yok.
-
@nonbisinidem hocam sakin olalım öfke ile karar almayalım dua ile geçirelim cuma zamanını sizin emeklerinizi biliyorum değeriniz yaptiklarınız unutulmaz kararınızı gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum
-
Arkadaşlar dün de söyledim ama gözden kaçtı sanırım tekrar söyleyeyim.Bu zamana kadar twitterdan bakan,kurum başkanı,dernek başkanı hatta teftiş kurulu başkanını bile denedik ancak sonuç alamadık.Zaten gelen bilgiler sürecin bakanlıkta tıkandığı yönünde.Direkt sayın bakana yazınca sonuç almamız pek ihtimal dahilinde değil.Çünkü biz 10 tweet atıyorsak taşeron konusu hakkında 1000 tweet atılıyor ve bizim konu arada kayboluyor.Bence müsteşarı beyi deneyelim.Bir tweetinin altına yüklenelim.2 3 gün cevaplamaz belki ancak illaki cevap verir, cevap vermese bile sürece etkisi olur.Ne dersiniz?
-
@luthor, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Arkadaşlar dün de söyledim ama gözden kaçtı sanırım tekrar söyleyeyim.Bu zamana kadar twitterdan bakan,kurum başkanı,dernek başkanı hatta teftiş kurulu başkanını bile denedik ancak sonuç alamadık.Zaten gelen bilgiler sürecin bakanlıkta tıkandığı yönünde.Direkt sayın bakana yazınca sonuç almamız pek ihtimal dahilinde değil.Çünkü biz 10 tweet atıyorsak taşeron konusu hakkında 1000 tweet atılıyor ve bizim konu arada kayboluyor.Bence müsteşarı beyi deneyelim.Bir tweetinin altına yüklenelim.2 3 gün cevaplamaz belki ancak illaki cevap verir, cevap vermese bile sürece etkisi olur.Ne dersiniz?
Ben varım
-
@luthor, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
️ +1
-
@krtalprn Herkes için uygunsa akşam dünkü saatte müsteşarın tweetlerinin birinin altına doluşalım o zaman.Dünkü saat uygun bana.
-
@luthor bana da uygun
-
@nonbisinidem sakin ol kardeşim buradaki herkes kötü niyetinin olmadığını anlayacak kapasitede ufak bir eleştiri yapmışlar sadece bu yola beraber başladık beraber bitirecez vazgeçmek yok
-
@krtalprn @halilhy hocam inanın dün gece gözüme uyku girmedi, bu eleştirileri hak edecek şiddette birşey yaptığımı düşünmüyorum -yazdıklarım uygunsuz bir dilde de değildi- ama yine de kendimi çok sorguladım ve en sonunda sessiz sedasız bir köşeye çekilmenin daha makul olacağına karar verdim. Kaldı ki şükürler olsun maddi açıdan hiç bir sıkıntım olmamasına rağmen ben açıklansın diye bu kadar uğraşıyorum. Bundan önce uzun süre özel sektörde çalıştıktan sonra manevi tatminsizlik sebebiyle istifa ettim ve kamuya yöneldim. Benimki tamamen manevi bir boşluk gerçekten istediğim bir alanda çalışma isteği.. Sırf bu sebeple bu kadar uğraşıyorum, yıllardır çalışıp birden boş kalmak bunalttı beni sadece bir an önce bir işe gireyim çalışayım istiyorum. Ama görüyorum ki zaten çabalarımız uğraşlarımız bir işe yaramıyor, üstüne bir de bu süreçte hepimiz gerginken bir de birbirimizi istemeden kırıyoruz geriyoruz, başından beri zaten istemeye istemeye açtığım twitter'ı bir daha kullanmayacağım kararım kesindir:) şu saatten sonra da ister açıklasınlar ister açıklamasınlar vallahi umurumda değil bazen birşeyleri zorladıkça ters tepiyor en iyisi oluruna bırakmak
-
@nonbisinidem Akşam daha müsteşara yazıcaz hocam.Yok öyle kızıp gitmek
-
@nonbisinidem akşam müşteşara yazıcaz unutma sen yanmaz isen ben yanmaz isem nasıl çıkarız aydınlığa
-
@nonbisinidem hocam benim yazdığıma bu kadar alınacak bir şey yok. Benim yazdığım sadece bir ikazdı, yanlıştan döndürmekti. Amacım kırıp, incitmek asla değildi. Burada o bu şu veya sen ben hata yapabiliriz, önemli olan bunları görüp birbirimizi uyararak gidermektir. Bunda alınganlık yapacak bir şey yok. Arkasında art niyetinin olmadığını düşündüğümü de belirttim. Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim, hakkınızı helal edin.
-
@nonbisinidem Hocam yerinde bir tenkit bin nasihatten evladır. Kimse sizi incitici bir ithamda bulunmadı sadece sinirlerimiz gergin yanlış anlaşılmalar olabilir. Kararınıza saygı duymakla birlikte pes etmenizi size yakıştıramadım çünkü aramızda en çok emek verenlerin başındasınız. Bu ay bu sürüncemeden kurtulucaz Allahın izniyle biraz daha gayret edelim son düzlükteyiz.
-
Umudum artık sıfır direk bu promosyon iptal edildi gözüyle bakıp ders çalışacam artık
-
@shanks iptal ederler mi ki??
-
@mağdurum Hem bu dillendirilmeye başlandı ciddi ciddi hem taa 1,5 ay önce bir promosyon bu kadar uzamaz uzarsa iptal edilir demişti sanırım bir müfettiş iptal olmazsa ne olacak artık kestiremiyorum son düzlükteyiz deniyor ama bundan 2 ay öncede 100 gün olmaz deniyordu
-
Ciddi manada bu iptal olma mevzusu benim de gözümü korkutmaya başladı.Acilen bir şeyler yapmamız,birilerine ulaşmamız lazım.Kurum tarihinde hiç olmadığı kadar bekletildik ve kimse açıklama yapmıyor.Süreç nereye gidiyor anlam veremiyorum.Unutup başka sınavlara odaklanalım meselesi değil artık bu.5 ay önce Bakanlığa giden bir liste nasıl olur da 5 aydır Bakanlıktan dönmez?