9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@senozli5334, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Bakanlığa 50 kişi gidildecekse ist dan tren biletiöi alırım.
Hocam 20 kişi tweet atan yok ki 50 kişi bakanlığa gitsin
-
@baumol gümrük mülakati aralikta yapildi ben sakatlik geçirdigim icin gidemedim 6 ay Sonra da haziranda aciklandi denetmenle yakindi zaten
-
@brzezinski Müfettişlikten bahsediyorum ben
-
@baumol o bise değil sayi olarak Muayene muhafaza tasra mülakati yapti 6 ay sürdü yüklü alim oldugu icin dedim gerci müfettiş de sürdü de cok konu olarak yüklü alim
-
@kai-hitwatari pazarlığı yüksekten açtım
-
İptal olursa yeni alım için yeni kpss sonucunu beklenenler ins
-
@shanks *beklemezler
-
İptal falan olmaz arkadaşlar rahat olun o konuda. 6 ayda olsa 1 senede olsa bu sonuç açıklanacaktır.
-
Şu an neyi bekliyoruz kimi bekliyoruz niçin bekliyoruz bi bilsem ona da şükredeğim.
-
Bu arada baktım müsteşar twitter kullanmıyor.Müsteşar yardımcılarından da sadece Mazhar Yıldırımhan (@myildirimhan) kullanıyor.
-
@luthor Dernek başkanı ile iletişime geçilebilir dostum ve Ankara'da bir grup oluşturulup Başkan ile birlikte en azından bir kaç bürokratın yanına çıkılabilir. Durum izah edilebilir. Bunu Sinan Bey ile özelden münasebeti olan arkadaşlardan birisi ona iletebilir.
-
@paretowilfredo kardeşim senide darlarık ama bu iptal konusu bana çok uzak geliyo ama son günlerde konuşulmaya başladı sence olurmu böyle bişey
-
@paretowilfredo Hocam ben Ankarada değilim valla olsam gider dernekle iletişim kurarım.Peki İstanbul şubesi ile irtibat kurmanın faydası olur mu sizce?
-
@gonzaloluca Bu kurum da bürokrasi de bunu kaldıracak durumda değil dostum. Hiç sanmıyorum.
-
@luthor Burcu Hanım'ın çevresi imkanı geniştir. Ama size refakat edemez haliyle İstanbul'da olduğundan. O yönden Sinan Bey daha mantıklı.
-
Derneğin ne kadar gücü var bilmiyorum, ama Ankara'da imkânı olan arkadaşlar dernek yöneticileri ile yüz yüze bir görüşme ayarlasa ve dernek bunu haber yapsa nasıl olur acaba.
Zira doğrudan bakanlığa gidip iletişim kurmamız pek kolay gibi görünmüyor. -
En başından beri twitterda epey uğraşan arkadaşlar oldu ben de zaman zaman katılıp destek verdim ancak Sayın Başkanın az kaldı açıklamasından başka somut birşey elde edemedik. Tag satın alıp son bir kez omuz versek bence faydasını görürürüz. Göremezsek de daha ne yapalım der uğraşmayı bırakırız. 10-20 toplasa birisi bu işi üstlense sesimizi Sayın Cumhurbaşkanına yada Sayın İbrahim Kalın'a duyurma şansımız var. Cumhurbaşkanına yada yakın çevresinden birine ulaşabilirsek anca bu iş çözülür. Bu işlerin siyasi faturası olacak arkadaşlar Sayın Cumhurbaşkanı da bürokrasiden şikayet ediyor ayrıca faturasının kendi partisine çıkacağını biliyor ve güvenlik özgürlük dengesinde bununla mücadele etmeye çalışıyor. Bu durum tam da bürokrasinin kendisi. Gvs filan demesinler inandırıcı olmaz. Kaymakamlık sonuçları açıklandı neler neler açıklandı. En önemli olan da Retweetçi bakanımızı ve Sayın Cumhurbaşkanını içeren bir tag düşünmek. Eğer bu iş siyasi olarak seçim yatırımı olarak açıklanmıyor iş başı 2019a kaydırılmaya çalışıyor olsaydı sonuç açıklanır güvenlik sorusturmasıyla bizi aylarca oyalarlardı. Ben tamamen bakanın iş bilmezliğine bağlıyorum ve kendisinin yüz ifadesine bakarsanız çok gergin ve tedirgin olduğunu gidici olduğunu anlarsınız. Alim olmaya gerek yok. Yazdıklarımın hepsi şahsi fikrimdir tamamen hayal dünyama dayanmaktadır. Asıl konumuza gelirsek en önemli iş para toplayıp bu işi yürütecek birisi.
-
Ankara da oturan var mi deyince kimsenin sesi cikmiyo nedense
-
@budageceryahu Ankaradaki arkadaşlar en azından bu yolu deneyebilir.Öyle çok sayıya da gerek yok anladığım kadarıyla birkaç arkadaş tüm forumu temsilen gidip konuşsa yeterli olacak gibi duruyor.
-
Arkadaslar daha 15 günlük bi süre var fakat 17 Mart tarihlerine kadar aciklanmazsa sgk müfettişlik için ankaraya sınava gidecek olan arkadaşlar bu dediğimiz isi yogun katılımla halledebilir. Ben varım. 20 30 kişi gitse bile fark yaratır.