9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@ilanmılano kardeşim bunu zaten bastan dedim son çare bu hiç kimse destek olmuyorsa 5 10 lira koyalim toplayalim sigara kullanmam ama sanirim en kötü sigara 15 tl yani bi sigara parasi olmasa da koyabiliriz gayret bizden takdir Allahtan
-
@shady1 I live in Angara
-
tag satın alalım güvenilir bir hesapta toplayalım paraları onu deniyelim olmazsa yürünür nereye yürüncekse bence.
-
@brzezinski 10-20 kimden ne gelirse olanın parası olmayanın duası. Kazansam bile Ankara önceliğim olduğundan baslama ihtimalim cok düşük hele ki vmy ve dguy ilanı gelirse büyük konusmayim ancak baslamam diye düşünüyorum. Hem işe başlama telaşı eğitimleri ev bulması vs hem de kurum sınavları yürümez. Ancak çıksın kafamdan istiyorum tadı kaçtı.
-
@ilanmılano Öyle zaten tadi kacti insanlar diğer sinavlara konsantre olamiyor bu hesap konusunda en guvenilir isim @paretowilfredo diye düşünüyorum üstad da tamam derse
-
Tag satin almaktansa bakanlikla gidip gorusmek daha mantikli
-
@luthor @AydinBilge . Müsteşar yardımcısı twitter hasabı.
-
Dernek başkan tweete cevap vermiş.İptal söz konusu değil bakanlık ve başkanlık çalışmaya devam ediyor.Biraz daha sabredin demiş.
-
@luthor bu dahalar bitmiyor niyeyse
-
@brzezinski Demekki ne bakanlığın ne de başkanlığın ne zaman açıklanacağına dair bir fikri yok anladığım kadarıyla.Daha ne kadar bekleriz dedim ama cevap vermez herhalde.
-
@luthor başkanlığın eli kolu bağlı artık bakanligın agzinin icine bakiyoruz hatta hizlanmadan öte normal sürede isini yapsinlar diye ugrasiyoruz saka gibi
-
Dernek Başkanının süreçteki görevi sırtımızı sıvazlayıp gaz almak olsa gerek
-
@luthor bu iş anca 6 ayda biter gümrük gibi
-
@krtalprn Muhtemelen hocam.Kimse net bir tarih vermiyor.Kime sorsak biraz daha sabredin.5 aydır sabrediyoruz zaten bu tarz telkinler bana çok anlamsız geliyor da elden bir şey gelmiyor işte.
-
https:// twitter. com /myildirimhan/status/947892845662425092?s=21
Arkadaşlar şu tweetin altına yazalım isterseniz birkaç arkadaş yazmaya başlamışlar zaten.Bizde devam edelim.
-
Bir gün giremedim olaylar olaylar bu serkan arkadaşımız ne demek istiyor gene bir cumaya kadar duyum almış bakanlıktan falan? Burda konuşuldu ise kusura bakmayın tekrarlamış olacam ama
-
@mk5561 kim Serkan hocam ?
-
@mk5561 milyonlarca yürek akıllarda tek soru " kim bu Serkan?"
-
@krtalprn bende bilmiyorum facede grupta yorumlar altında gördüm duyumunu ilkten silmiş sonra yazmış 4 saat önce yazılmış gözüküyor bende de ondan merak ettim konu yeni mi eski mi burda konusuldu mu, bakanlıktan bir arkadaşına sormuş cumaya kadar bekliyrum demiş ama kesin konusmamıs kastettiği bugün müydü haftaya mı onu anlamadım ama mart muhabbeti geciyor o yüzden haftaya sanırım
-
@mk5561 hocam troldür o. Trol olmasa buralar dolardı. Uzun süredir duyum almamış olmakla beraber tebessüm ettirdi.