9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@black
Bilgi edinmeden istedim. Kendimizi unutturmayalım diye yazmıştım. Verecekleri cevabı bilmeme rağmen :))) -
başka kurumları kazananların güncel listesi https://drive.google.com/open?id=1LPDkrWC135p2jOuYjinRKlT9XeDDcryD
Bu listeyi bakanlığa göndermek lazım çoğu bizden sonra mülakat yapıp açıkladı, bizim ne olacağımız halen belli değil
-
İşin tuhaf tarafı mülakata girenler açısından en etkin promosyon bu promosyon olacak.
Atanan atandı
Asilden kazansalar bile başvuru yapmayan çok olur. Yedeklere gelir sıra. Kazanmasalar zaten işsizler kazanmış anlamına gelir. Yedekte olsalarda aynı.
Yani 9.promosyonu mülakata katılanları en az üzen promosyon olarak ilan ediyorum. İlginç. -
@black üstad 400 de gelir uzmanı ekle listeye. Ben bakmıştım 200 den sonra sıkıldım ve istanbulun yarısına baktım sadece. Bide anlara bursa. Tabi bunlar içerisinde illaki bir kısım kazanırsa tercih yapmayacaktın.
-
@qesnay hocam sayı olarak eklerim ama isim olarak mümkün değil 400 kişiden yarısı sgk tercih etmese 200+160=360 kişi sağdan soldan birileri daha çıksa 400 kişi kemiksiz aradan çekilmiş oluyor yedeklerin şansı çok yüksek
-
Bence DGUY ilanını, hatta yerleştirme sonucunu da bekler bunlar.
-
@black aynen hocam. Yedekten kazananlarda var. Geçmiş alımdan. Bide girmeyen falan
-
@budageceryahu reis 10 numara bununla twit atmak lazım
-
Gelir uzmanlığından Denetmenliğe gelen çok olur, her ne kadar maaşları aynı olsa da denetmenlik daha önde duruyor bence.
-
@okun-yasası kendileri geçmek isterler de kurum muvafakat verir mi onu bilemeyiz işte
-
@drago Veriyormuş genelde.
-
@okun-yasası bencede geçenler olacaktır ama adamın memleketi bursa diyelim ordada guy oldu erzurum sgk ya gitmezki kafasındaki iyi yerleri yazar diğer yerleri yazmaz bile (tabi ben olsam ole yaparım)
-
@shanks o zaman arkadaşlarımızın vicdanları ile hareket etmeleri dileklerimizle...
-
Haftanın ortasina geldik hala çıt yok
Duyum falan da mi yok
Zaman durdu sanki -
Twit atarken kötü birşey yazmamak için kendimi zor tutuyorum 🤬🤬
-
Aciklanmayan bir tane bile sinav kalmadı bir sgk kaldı saka gibi
-
Sabır taşı olsa çatlardı
-
diyecek kelime bile bulamiyorum artik.tukendi.
-
Günaydin açiklanmayan sinavin yoldaşlari
-
https:// www. memurlar. net/haber/732810/feto-nun-15-temmuz-dan-sonra-soru-caldigi-sinavlar.html