9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
yedekte bile olmaya raziyim.ilk 100 hedefim =)) ona bile sevincem ben de
-
@luthor hocam okul emanet alıyor 2tl karşılığı. emanetleri içeride veriyorsunuz o yüzden güvenilir bence başka yerle uğraşmayın
-
@black Hocam goc icin degil mulakatim var o yuzden sordum
-
@luthor o zaman daha iyi mülakata gittiğiniz yere bırakın bedava genelde mülakata gidenler çanta vs eşyaları bekleme salonuna bırakıyor sorun çıkaracaklarını sanmam ama emanete bırakmak isterseniz aştideki dolaplar güvenli şimdiye kadar sorun yaşayan duymadım
-
@black İnsanlar geliyor hocam da şimdi taşımak istemedim emanete birakayim ben en iyisi sağ olun
-
@krtalprn hocam durum aynı yeni bir gelişme yok
-
@furkitofaso sağolun hocam beklemeye devam
-
Yine mi görmediniz bu hafta geliyor duyumunu benden mi duyacaksınız geçen hafta da mart üzerinden yürüdüm hem @resetat arkadaşımız da bu haftadan umutluydu galiba geliyor bu sefer
-
@mk5561 inşallah
-
@mk5561 hele sen ne diyor geliyor mu yoksa ya da stresten benim kafa basmıyor mu artık(işin bir esprisi mi var?)
-
@mk5561 duyum mu var
-
Valla grupta bir arkadaş vardı baska bir grupta simdi gordum iki m li MMurat kara mi ne o arkadaş sürekli şikayet ederdi gecikmesinden birseyler yazardı gönderilere yani bir duyum yazdıgini görmedim yada tahminde bulunduğunu ama bu hafta geliyooor şeklinde yazmis @resetat arkadaşımızın umudu bir de 9 ile 30 mart olarak 2 tarih verilmesi beni bu cuma için umutlu olmaya itti.
-
Bu duyumu hemen Sinan başkana soralım bence.Neden Sinan başkan derseniz başka cevap veren yok çünkü.
-
Bende aynı şeyleri duydum bugün. Mart ayı içinde bu iş bitecek deniliyor. Nisan’ a kalmayacağız gibi inşallah..
-
@staticman hocam siz de mi bu haftadan umutlusunuz yoksa mart ayi genel mi
-
O zman C.b başdaşmanlarına ve Jülide hanıma yüklenmekten vazgeçmeyelim arkadaşlar mücadeleye açıklama gelene kadar devam
-
@b-ays bana tarih söylenmedi hocam. Şayet söylense de inanmıyorum o kadarına.
MSB bile açıklama yapamazken. Mart bitmeden açıklanacağı söylendi. -
@staticman hadi insallah
-
@mk5561 bende şimdi gördüm hocam umarım arkadaş trol değildir
-
Trollendin! Ha ha ha !