9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@uğur-ercan hocam mülakat sonrası ben de bakaya düştüm ama sorun olur diye erteledim yüksek lisans işini sokarak araya. Şimdi pişmanım, 30ekimde giden arkadaşım geliyor haftaya bence arayın yarın mesai saatleri içinde sgk taşra atamayı
-
@drago önümüzdeki hafta demişim önümüzdeki ay olacak
-
@drago teşekkur ediyorum ilgin için hocam. Çok zor olmasa gerek su tarihe kadar kesinlikle açıklanmayacak demek. Bunu diyebilmiş olsalar askerlik çıkacaktı aradan birçok kişinin.
-
@uğur-ercan öyle valla hocam bana marta kadar bekleme denseydi en başında, mülakattan çıktığım gibi giderdim neyse sağlık olsun siz aksatmadan sorun oraya ona göre çaresine bakarsınız artık
-
Murat Kara bu cuma 17.00 duyum bakan danışmanından falan yazmış
-
@uğur-ercan hocam bende size bişe sorabilir miyim tecil bittikten ne kadar süre sonra bakaya durumuna düşülüyor ?
-
Nerde yazmış bunu murat kara
-
@senozli5334 facebookta "SGK Denetmen Yrd 9. Dönem Grubu" nda yazmış. Ama trollse çok büyük günaha giriyor.
-
@gök-kız nedensizce inanmak istiyorum artik
-
@maynardkeynes Yok troll değil eminim ama yanılma ihtimali var
-
@shanks hocam trol olmadığını nerden biliyorsunuz
-
@aliyar-bey Baya bir muhabbet etmiştim daha önce hatta tartışmıştık yanlış hatırlamıyorsam kendisi zaten ya maliye ya sgk da çalışıyor bir yakını için bekliyor o zamanda bu haftayı hedef göstermişti
-
Profilini inceledim troll gibi durmuyo ama belli olmaz tabi
-
@paretowilfredo hocam bir de sizden teyit etsek super olacak
-
Başkan yarın Tweet atar öyle bir şey varsa.
-
murat kara saat bile vermiş doğruysa helal olsun,duyumlara karşı bağışıklık kazanmış olsakda ben dayanamıyorum bu duyuma inanicam
-
Hadi inşallah
-
@kısırdöngü saat kaçı vermiş hocam tam ne yazmış Facebook kullanmadığım için göremiyorum bı aydinlatsaniz
-
Duyumları özlemişiz :)))
-
@drago daha önce bankaya kalan birisinin atama sini duydum SGK da bir değişiklik yoksa sorun olmaz