9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@beşiktaş1903 açiklanirsa bi boşluğa düşeceğiz o yuzden aciklanmasin
-
@famefabre hocam yazdiginiz iyi hoş da kaybedenler iyice üzülecek bu sefer
-
@shady1 keske aciklanmadan ya da aciklandiktan sonra guy ilani gelse insan cidden bosluga düşüyor
-
@nenehatun, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@famefabre hocam sizin maaşla ilgili de bir iletiniz vardı ne güzel şeyler yazıyorsunuz ya bunlara çok ihtiyacımız var. Sağ olun var olun
Estağfurullah güzel kardeşim, sen sağol. Hem kafanız dağılması babında hem de güncel haber olması sebebiyle bilgilendirmek istedim. Ne denli beklediğinizi görmüyoruz sanmayın...
@Shady1 sanırım nasiplerini alakalı bir şey söylemem gerekecek senin için -))
Nasibin varsa gelir Hint’ten, Yemen’den, nasip değilse ne gelir elden... [Ziya Paşa]
Sabırla umutla beklemeye devam İNŞALLAH. Sonucu hayır olur da buradan tebrik etmek nasip olur sizleri -
bu duyumu veren kim? nereden almış duyumu? (cuma günü açıklanma ihtimali var diyen duyumcu.)
-
Oo birkaç saat foruma girmedik rio karnavalına çevirmişsiniz. Buraları böyle görmek güzel fakat @pareto_wilfredo üstada ulaşıp teyit etmek lazım
-
-
@paretowilfredo hocam gozler senin ustunde bi he demene bakar
-
@pawnex hocam net bilgim yok ancak tecil suresi bitmeden askerlik şubeye gitmek gerek diye biliyorum. Benim tecilim dolduktan sonra ilk gbt de bakaya durumunda olduguma dair tebligat verildi. Kesin bildiğim şey bu.
-
@FameFabre Mayıs ayında verilecek diosun da z kazansak bile mayısta başlayamıcazki büyük ihtimal. Başlayan 400 kişi faydalanabilcek mi bu promosyondan
-
@maynardkeynes kıst şekilde yararlanılıyor dostum.. Mesela 2013te yapılan anlaşmaya istinaden 8. Pro olarak göreve başlayan bizlere kalan aylara tekabül eden kısım kıst olarak yatırıldı.. Herhangi bir hak kaybınız olmaz merak etmeyin.. Hayırlısıyla sonuçlar bir açıklansın hele önce
-
@paretowilfredo Başkan bir ses ver var mı duyum gerçekten
-
@hayalimsgk 8. prpmosyondansanız acaba eğitiminiz nerede oldu öğrenebilir miyiz
-
@gök-kız bu duyum hala duruyor mu arkadaşlar ??
-
gelsenize twitteee
-
@gmzgmz eğitimimiz 2 Nisanda başlayacak yer henüz belli değil.. şuanda 7. Promosyonun yetki eğitimi yapılıyor Antalya da muhtemelen bizim eğitimde Antalya'da olacak gibi..
-
@poisson duruyo hocam. Murat Kara eğitim tarihimizi paylaşmış 05.11.18-30.11.18
-
@mağdurum nereye yazıyoruz?
-
@mağdurum kime daha doğrusu
-
@mağdurum Heralde herkes cuma kesin açıklanacak gözüyle bakmaya başladı twetterda kimse yok. Arkadaşlar şimdiye kadar sayısız duyum aldığımızı unutmayın. Duyumlar gerçekleşseydi aralıkta açıklanmış olurdu.