9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@genclerbirlikli hahaha. p 02 den 70 baraj. mülakat yok sınav var. sınav konuları kommagene tarihi çiğköfte malzemeleri. uygulamalı çiğköfte yoğurulması. bu kadar
-
@fişek-morgen 99 puana gelir mi hocam
-
@andone teşekkürler hocam
-
@andone sağolun hocam Allah razı olsun
-
Mustafa Baskana duyumların aslı olup olmadığını sordum.
"Gercekten bilgim yok"dedi. -
@gök-kız hocam biraz değişik bir ilan bu puan aralığı koymuşlar 70 ile 80 arasındakiler başvurabiliyormuş
-
@yasaklı 80 den yukarısına yazık diye almıyoruz. Yaw ne geyik yaptık ya
-
cidden şunu gören ilan geldi sanacak
-
@yasaklı ben bile ilk düştüm sonra yorumları okudum da o zaman anladım kendi işyerime iş ilanın geldiğini. Ben hemen yatayım yarın iş uzun. İyi geceler.
-
Hataydan herkese selamlar
Normalde yazmam ama baya arkadas umutla cuma gününü bekliyor ama ben bugün konutugum kadarıyla bu hafta acıklanmayacak
Askerde oldugum için uzun süredir takip edemedim tanıdığom birine sordum ve bana dediği şu bizim bile haberimiz yok dedi ki bu kişi çok üst düzey biri inşallah ben haksız cıkarım ama bu haftadan çok umutlu değilim -
@keynesçi Hocam ilk duyuma bende pek güvenemedim çünkü kimse şu saatte açıllanacak demez ancak burada kimsenin hevesini kırmak istemedim. Peki sizin duyumunuzda ne zaman açıklanacağını bilmeyen yetkililer ne zaman açıklanmayacağını nereden biliyor ve neden bu kadar uzun sürdü sorunuza ne cevap veriyorlar acaba. Hayırlı geceler paylaşım içinde teşekkürler bu arada.
-
@eşref-i-mahlukat inan sordum ama onlae bile nedenini bilmiyorlar tamamen BAKANLIĞI bağlı diyor
Bizde bekliyoruz dedi -
@keynesçi Bu işte bir iş var ama ben daha çözemedim doğrusu. Muz Cumhuriyeti bilmem ne bakanlığı yetkilileri olsa anca böyle cevap verirler ya da bu zamana kadar bizi beklettikleri gibi bekletirlerdi herhalde. Kime sorsak bizde bilmiyoruz yanıtı alıyoruz devlet sırrı ya bize açık vermiyorlar sanki
-
@keynesçi Zaten duyumu olan bakanlıktan almış duyumu danışmandan yazıyordu
-
Ben duyumu alan arkadaşa inanmak istiyorum ama anlamadığım nokta niye saat 5. Yani olay imzaya kalmadı mı imzayı 5 te mi atacam dedi veya ne bileyim imza zaten atıldıysa niye cuma 5 e kadar bekletiliyor vs vs... Ama içten içe de inanmadan edemiyorum
-
@aliyar-bey acaba o saate kadar açıklanır mı demek istedi . İnsan umutlanmak isteyince herseye çekiyor lafı . İnsallah duyum doğrudur bu işkence biter
-
O adam daha önce de yazıp sonra profili dondurmuştu .Troldür trol
-
Şu reklamların her yerden fırlaması inanılmaz kötü olmuş insanın foruma giresi gelmiyor
-
@keynesçi sizin duyum skgdan herhalde bakanlığı bekledigine göre sgk da kimse birşey bilmiyor zaten
-
@dikey evet sgk dan