9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@keynesçi hocam onlarin dedigini dikkate almayin surec tamamen bakanlikta . Ama alımı yapan kurum ve yetkililerinin hicbirseyden haberdar olmamasi cok enteresan
-
Sayin başkan demiyor mu acaba ne oldu bizim elemanlar diye
-
@dikey Rt yapmakla meşguller
-
@denetcii hocam adblocker indirdim ben forum için çok faydalı tavsiye ederim
-
@kai-hitwatari, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Mustafa Baskana duyumların aslı olup olmadığını sordum.
"Gercekten bilgim yok"dedi.
Acaba kaçmak için mi böyle dedi gerçekten bilgisi yoksa da bu adam bile bilmiyorsa gerçekten bakanlıkta garip şeyler oluyor -
İbo'nun "Saza niye gelmedin?" türküsünde geçen "Üç gün dedin, beş gün dedin. Aylar oldu gelmedin. Geçen cuma gelecektin, aylar oldu gelmedin." sözleri kulaklarımda
-
Dün akşamki duyum doğru ise bugün başkan kesin twit atar ben ona odaklandım. Bende duyumların doğru çıkmasını istiyorum ama ne bileyim daha ne anlatmak istediğini yazıya dökemeyen, çelişkili ifadeler kullanan, saat falan vererek olayı inandırıcı kılmaya çalışan biri pekte inandırıcı gelmiyor bana inşallah ben yanılırım.
-
@halilhy hocam her ihtimal olabilir o yuzden @paretowilffredo ustaddan haber bekliyorum. O teyit ederse iyi olacak.
-
@kai-hitwatari ya ben bu nicki şuraya girdiğimden beri bir kez dahi tutturamadım. Siz anladınız ama.
-
@eşref-i-mahlukat umarım sen yanılırsın umarım ben de yanılırım çünkü anlattığın şekilde düşünüyorum. Tek düşündüren başkan yarın ise yarın da tweet atabilir gibi geliyor. Müfettişlik o şekilde olmuştu diye hatırlıyorum.
-
İnanılır gibi değil ya, kim olduğuna dair hiçbir fikrinizin olmadığı bir insanın face'de yazdığı bir yoruma bakarak ne yaygara kopmuş burada, işte bundan bahsediyordum daha öncesinde de, evet duyumculara inanıp inanmamak herkesin kendi tasarrufunda ama 5 aydır gelen duyumlar yetmemiş gibi hala en ufak bir saçmalığa forumda seferberlik oluyor, gelin birşeyler yapalım diyince de kimseden ses çıkmıyor, çünkü burda kim olduğunu göstermeden takılabiliyor özgüven yoksunu insanlar böyle de zaman geçiriyorlar işte yazık, siz cumayi bekleyin bakalım 5-9 marta dikkat çeken resetat diye biride vardı hadi bakalım gorucez bütün duyumları, resmen insanın aklı ile dalga geçiyorlar sizde buna dünden razısınız
-
@francisysidro sizin her mesajınız da ayrı ayrı akıl alabilir gibi değil ama o da sizin tasarrufunuz tabi:))
-
@eşref-i-mahlukat neden bugün atsın ki müfettişlikte yaptığı gibi bir kaç saat önce ya da öğleden önce de atabilir o belli olmaz hatta eğer açıklanacaksa ki inşaAllah ben öyle yapacağını düşünüyorum.
-
@eşref-i-mahlukat dünkü duyum doğru ise cuma namazından sonra başkan twit atar yok atmadı ise o iş olmaz ( kendi düşüncem belirtiyim arkadaş saat vermesi falan zor yani ne biliyim umarım ben yanılırım )
-
Bakan cuma 17 de imzalayacak ise listenin kuruma gelmesi komisyonun toplanması ve sisteme girilmesi derken salıyı bulur o
-
Forum'a tez önerisi
"Oligarşinin Tunç Yasası bağlamında 21.yy.da Türk Bürokrasisinin Sorunları: SGK Denetmen Yardımcılığı personel alım örneği"
-
Eğer o arkadaş kandırma niyetndeyse çok guzel, mükemmel, ince ince küfür yiyeyecegini biliryordur. Ama belkide gerçekten duyduğu birşeyler vardır. Ama biseyler duydu diye kesin olacak diye bişey de yok. Ama bu kadar kesin konuşması gözleri onun üstüne çevirdi. Kendini kaderin kollarına bıraktı :))
-
@francisysidro güzel kardeşim,
Bu forum ve diğer tüm forumların amacı, herhangi bir mesele hakkında fikir alış verişinde bulunmak ve çözüm önerileri almaktır. Benim kendi prensibim, her fikri dinlemek ve son kararı kendi akıl süzgecimden geçirerek, özgür irademle uygulamaya koymaktır. Bu başlığı epeydir takip ediyorum. Arkadaşların hiç birini şahsen tanımıyorum. Ama gördüğüm kadarıyla, iyi niyetli arkadaşlar. Arada bir gerginlik olmuyor da değil. Malum, beklemek zor ve stresli. Bazen troller de moral bozuyor.
Sana samimi tavsiyem, bir şeyleri değiştirmek ve faydalı bir şeylere vesile olmak için gösterdiğin bu çabayla alakalı olarak, şikayet etmekten ve birilerini suçlamaktan elinden geldiğince kaçınmaya çalış. Herkes cesaret ve güven duyma hususunda aynı değil. Sonuçta hepimiz rumuz kullanarak yazışıyoruz. Belki de böylesi daha iyi. -
Yalnız o arkadaş çok büyük bir topa girdi varya yarın açıklanmaz ise vay haline
-
@mk5561 Hocam haklısınız ama SGK Müfettişliğinde durum bizimkiyle aynı değildi. Mustafa Apaydın 3 gün önceden haberini vermişti zaten bu hafta açıklanacak diye. MSB buna mukabil açıklanmasına az bir süre kala twitt attı.
Twitter’da MSB’nın bildirimi açtım bugün olmazsa yarın öğlene kadar beklemede kalıcam haber gelmezse gün saymaya devam maalesef.