9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@francisysidro Gözüm ne yapalım gidip ÇSGB binası önünde kendimizi mi yakalım. Sen somut bir etkinlikle geldinde biz hayır mı dedik sanki. Dur Allahını seversen zaten hepimiz gerginiz ikide bir öyleydi böyleydi diye ortalığı velveleye verme. Saygılar
-
Duyumlara https://youtu.be/0jkeTJkncrA
-
Bu arada, hanım arkadaşlarımızın 8 Mart Kadınlar Gününü kutlarım.
-
Yalnız francis arkadaş sen de duyumcular dükkanını yağmalamış gbi davranıyorsun ya. Pusuda bekleyip bekleyip atarlanıyosun derdin ne arkadaşım anlamAdım baya uzattın çünkü
-
Onu bunu bırakalım da cb'nın danışmanlarının kişisel web sitelerinde telefon numaraları mevcut onlara oradan ulaşabilir miyiz acaba? Oraları deneyen arkadaş oldu mu?
-
Bugün atamalarla ilgili bir bölümden aldığım bilgiye göre de gvs lerin devam ettiği bilgisini aldım ne kadar doğru bilmiyorum @paretowilfredo üstad Aslı var mıdır
-
@halilhy dostum Bakanlıktan bu yönde bilgi verilmis olabilir. Az evvel Başkanlıktan bir iki kisiyle gorustum. Halen bekleme durumunda Başkanlık. Ilgili duyumun kaynağı Bakanlik olabilir cunku baskanlikta boyle bir bilgi yok. Dogrulugunu bilemiyorum Bakanlik ile gorusme imkanim olmadi cunku diger duyumla alakali olarak.
-
@paretowilfredo anladım üstad teşekkür ederim
-
@halilhy hocam dün bakanın önünde imzaya kaldı demiştiniz bugün hala gvs devam ediyor dediniz
-
Ya arkadaş gvs lafını duyunca kan beynime sıçrıyor ya ne gvs imiş ya bitmeyen gvs.
-
Gvs falan yapıldığına inanmıyorum, atama yapıldıktan sonra gvs formunu önünüzde göreceksiniz.
-
@krtalprn Hocam bence onun sebebi atamadaki kişilerin süreçten tam haberdar olamaması ve bakanlıkta olduğu için gvs devam ediyor deyip geçiştirmeleri diye düşünüyorum. Hatırlarsanız daha düne kadar bakanlık arandığında bizle alakası yok diyordu tabi bir arkadaş gidip yetkili kişilerle görüşene kadar onlar kabul etti listelerin kendinde olduklarını.
-
@krtalprn haklısısın hocam artık dayanamayıp kurumla alakalı olan herkesten haber almaya çalışıyorum bugün bi arkadaşın vasıtasıyla ulaştığım kişi bir ilçede sgk müdürü o da artık kimi aradıysa @paretowilfredo cevap verdikten sonra tekrar aradım başkanlıktan biriyle görülmüş bu bilgiyi söyledi.Zaten bugün aldığım bilgiye göre “de” diye belirttim
-
@black ayni fikirdeyim benim merkezde ikdaki arkadasim bilmiyor ki onlar da sinava girdi başkanlarla iç iceler, ilce müdürüne ihtimal vermiyorum.
-
Bu gvs nin acilimi Güzelmis Valla Sizi bekletmek olmasin.
-
@halilhy yok ben size bir şey demedim hocam kaynak için dedim sakın yanlış anlamayın duyum duyumdur sonuçta ama ben SGK da çalışanların bildiğini düşünmüyorum en sağlıklı bilgi şu an için bakanlık kaynakları görünüyor
-
@black en sağlıklı bilgi şu an için bakanlık kaynakları görünüyor hocam
-
@krtalprn öyle hocam hedef bakanlık ama orası kapalı kutu
-
Bakan hanıma Kadınlar Günü mesajı ile sınav sonucu hakkında soru mu sorsak?
-