9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@kardinalist cuma saat 17 bakan danışmanı kaynak demiş hocam
-
@kardinalist hocam cuma saat 5de mesai bitimine kadar bekliyormuş
-
@kısırdöngü 17.00 de başkan, kusura bakmayın yine yetişmedi biraz daha sabredin yazar.
-
Dediği doğruysa başkan yarın ya da cuma sabahı tweet atar eğer yazmazsa bir şey boşuna beklememek lazım
-
Listeler büyük ölçüde kesinleşmiş olarak bakanın önündeymiş ancak öylesine bekliyormuş imzalamıyormuş bakan aldığım duyuma göre işimiz tek bir imzaya kaldı
-
@budageceryahu hocam inşallah öyle bişey olmaz,murat kara baya iddali konuşmuş yazdıkları içime şu serpmiş olsada bir yanımda inanma diyor tabi
-
@kısırdöngü senin canını yerim ya güldürdün
-
@shanks hadi bakalım inşallah hocam ya
-
@kısırdöngü aynı şeyi düşündüm umutlanıp hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
-
@banshe İnşallah değişiklik olmaz da arkadaşımız kazanırsa sıkıntı yaşamaz
-
Twitter=> instagram=> tercihini yap üçlüsünden kurtulamıyorum. Benim için üçlü açmaz oldu bunlar. Duyumları özlemiştim bu duyuma inanacağım çünkü inanmak benim işim. Açıklanmazsa da çok bir şey değişmeyecek hayatımda varsın iki gün kalbim biraz hızlı atsın ki varlığını hissedeyim.
-
-
@halilhy, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Listeler büyük ölçüde kesinleşmiş olarak bakanın önündeymiş ancak öylesine bekliyormuş imzalamıyormuş bakan aldığım duyuma göre işimiz tek bir imzaya kaldı
Duyum saglam mi
-
Arkadaşlar belki yeri değil lâkin aranızdan 400 arkadaşımız hayırlısıyla aramıza katıldığı vakit kendilerini de ilgilendirdiği için paylaşımda bulunmak istedim. ( Bugün sonuçlandı bu haber )
KURUMUMUZ BANKA PROMOSYONU ANLAŞMASI VAKIFBANK ILE YAPILMIŞTIR. BUNA GÖRE TÜM KURUM ÇALIŞANLARINA 3 YIL ICIN TEK SEFERDE TOPLAM 2550 TL 20 MAYISTA ÖDENECEKTİR.
İNŞALLAH sizleri de bekliyoruz
-
arkadaşlarımdan akrabalardan komşulardan kaçmaktan bıktım görüp de yolumu değiştirmekten.telefonla birilerini arayıp konuşmaktan utanır oldum.markete gidip alışveriş yapmaktan üzerime yeni elbise almaktan utanıyorum işsizliğimden dolayı.özgüvenimi yitirdim gülmeyi unuttum birilerinin üzerine düşen görevini yerine getirmemesinden dolayı bizleri umursamamasından dolayı.hakkımı helal etmiyorum demek istemiyorum ama sizin gibilerin bizlere yaşattıklarınızı kendinizin de yaşamanızı canı gönülden yüce rabbimden diliyorum.iyi akşamlar arkadaşlar herkese
-
@shady1 iş müfettişi olan bir tanıdığıma sordurdum kime ulaştıysa artık
-
Ben de bu duyuma inanıyorum. Siz de inanın eğlenceli olur
-
Foruma renk geldi
-
arkadaşlar galiba sona yaklaştık sürece o kadar alıştım ki ya gerçekten açıklanırsa diye bir korku aldı var mı başka böyle biri
-
@famefabre hocam sizin maaşla ilgili de bir iletiniz vardı ne güzel şeyler yazıyorsunuz ya bunlara çok ihtiyacımız var. Sağ olun var olun