9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Referans işine takilmayin arkadaşlar. Referansiniz yok diyede çalışmayı bırakmayın sakın. Zerre kadar referansim yoktu. Bu konudaki dusumcelerimi bilen bilir. Referansı olanlarada hiç birşey diyemem. Şunu söyleyeyim referansim yoktu eve asil kazanamadim. Ama 11. Yedeğim ve feragat ediyorum. Yani takilmayin referans işine siz mülakata hazirlanin. Tertemiz giyinip gidin. Saygıda kusur etmeyin. Sabirli olun. Allah herkese hayırlısını versin .
-
@eeyynn 27 ya da 28’di diye hatırlıyorum. Yedek 35’e kadar da sıra gelmiş. Ancak bu sefer 50’ye kadar gelebileceğini düşünüyorum. Geçen yıldan daha fazla alım oldu bu yıl.
-
Arkadaşlar bir sorum olacak. Bende başarısız 560 civarı birşey yazıyor. 300 asil 300 yedek varsa iibf için 600 de başarısız olması gerekiyor ben sondan 40. filan mı olmuşum
-
@brav Bil mukabele
-
hayırlı olsun kazanan arkadaşlara. Geç bile kalınmıştı.
-
@hadinbahım mendil cepken yelek vs aksesuar eleme nedeni olarak görülmüş müdür bilmem lakin komisyon olsam neden yahu derdim içimden benim girdigim gun iki uc mendil kullanan iki uc yelek giyen vardi hatta tam olmamis sakal trasli bu sadece dis gorunum. sanirim komisyonda ilk olarak dis gorunume onem veriyordur sonucta mulakatda gecirilen zaman liyakat ölcermatik değil giren cikan herkes hazirlanan herkes bunun farkinda yollara dustu.
-
cok merak ettigim icin soruyorum herhangi bir art niyet olmadan bende cok sevdigim icin erkek adaylarda takimda aksesuar kullanan ve basarili olan var mi
-
@ezekiel-hghar benim aklıma gelmemişti ama sen sorunca merak ettim ben de:D
-
@eeyynn doğru hocam. 34 kişi açılmış 56. Yedeğe kadar sıra gelmiş. Bu sene de bu civarda olabilir.
-
Hayırlı cumalar arkadaşlar Rabbim gönlünüzdeki güzellikleri yaşamanızı nasip etsin
-
@poisson mulakat gunu oturdum olabildigince herkese baktim herkes ben gibiydi puanlar hemen hemen ayni istekler arzular beklentiler.. söz verdim kendime olursa sevin abartma olmazsa cok uzulme bak burada her insanin gozleri sen gibi bakiyor onlarinda beklenti olusturdugu sevdigi sevindirecegi insanlar var! guzel bi dipnotladim kendimi ancak o gune dair iki sey merak ediyorum birincisi aksesuar kullanan adaylar tirasi onemsiz olanlar ikincisi ise ikinci komisyonda kir sacli orta yasli esmer beyin girisimden cikisima kadar gozlerini uzerimden neden ayirmadi hafifde ters bakiyordu (=
-
@ezekiel-hghar Ben hiç orada değilim kim vardı komisyon kaç kişiydi solda oturan kişi bana neden güldü hiç yokum yani:D
-
@poisson kir sacli beyefendi oyle bakiyordu ki 7 saniye kurali 3 saniyeye dustu sanirim goz kontagi istiyor bencil olma sana da bakarim obur beylerede bakarim dedim icimden (= belki de sesli dedim ondan ters bakti
-
@ezekiel-hghar AHAHAHAHAHHAHA sesli düşündüysen yaaa kahkaha attım :D:D:D
-
Arkadaşlar bir yerde çalışıp da kazanan oldu mu?
-
@poisson sgdfafs cok komik seyler oluyor ya allah herkesin yardimcisi olsun
-
@nisan Olmuş herhalde feragat edecekler arasında okudum ama çok yeni bir yerlere yerleşenlerdenmiş diye kaldı aklımda
-
askerlik yeri bekleyen adaylar vardi belli olmus sanirim
allah yardimciniz olsun
saglikli guclu gidip donmeniz duasiyla -
Arkadaşlar yönetmelik değişimi yapılmıştı. Şimdi kazanan arkadaşlar belgeleri teslim ettikten sonra 10 gün içerisinde göreve başlayacak mı? Bizi etkileyecek mi? Bilgisi olan var mı?
@paretowilfredo -
Ez cümle açıklandı bu bile inanılması zor ama çok keyifli değil mi çok çok geçmiş olsun herkese