9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
20000 de veda edeyim bu başlığa
-
@poisson, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
yazmadan edemedim 9999. (doğuzbindoğuzyüzdohsandouz) girdi olmuş bu da 10000 hayırlı olsun Himmet Ağğbii ler Ablalar:)
20 000 i tesadüfen girmiş olmam ya
-
Arkadaslar simdi 1 tane bile olsa guy olan sgk yi kazanamadimi ya hic cevresinden falan duyan yok mu
-
@gmsmustafa benim guy olan arkadaşlarımdan hiç biri kazanamadı.
-
Arkadaşlar forumu çok takip edemedim. Ancak istatistik için asil kazananlar wp grubu varmıdır ? İbf kurmuş ancak istatistikçiler içinde varmı grup?
-
@staticman ben duymadım grup kuracak kadar İstatistikçi olduğunu sanmıyorum :))
-
@poisson bi ikimiz varız heralde
-
@poisson tşk ederim bu mesleği çok istiyorum . Bana da nasip olur inşaAllah
-
@nisan İnşallah gönülden diliyorum:))
-
@mağdurum ama kazanamadım
-
@nilayfb Benim arkadaşlarım da kazanamadı.
-
@izmir istatistik mi iibf acaba ?
-
ya şimdi öğrendim aşkolsun yani!!o wp grubuna girmedim ama girenlere İstatistik asil olanlar çıksın falan denmiş hala mı yani meslektaş olduk bunca şey paylaşıldı gelinen nokta bu mu aşkolsun yani nelerle uğraşıyorsunuz
-
Bu adalette bizi buldu galiba 8. Pro girdim mulakata butun guylar kzandi 9 a giremedim guy yedek kaldim bu seferde 1 tane bile guy olmamis nasibimiz yok herhalde a grubunda..
-
@gmsmustafa başarısızların son sıradakiler hep guy galiba yedek bile görmedim ben dahil
-
@gmsmustafa 8. Pro.da ben de guy olarak girdim ama kazanamadım. Nasip
-
@ezekiel-hghar egerki benim karşıma adayları koysalar ve hepsine soru sorsam konustursam ve sonuçta hepsi de aynı seviyede cevaplar verse kılık kıyafete bakarım. Kılık kıyafet önemli bence. Sade olmali. Temiz olmalı. Mendile felan gerek yok. Aşırı parlak ayakkabıyı gerek yok. Şatafatlı yuzuge gerek yok. Abartılı saç baş, aşırı makyaj felan olmamalı bence. Devleti temsil edecek şekilde olmalı.
-
@meçhulasker sagolun hocam inşallah. Sizin de olmuş galiba hayırlı olsun çok sevindim
-
Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun , kazanamayanlara allah daha iyilerini nasip eder inşallah .
-
Ben pijamalarım ile gitmiştim. ondan almadılar galiba beni :s