9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Arkadaşlar istatistikten yok mu başka feragat edecek olan? 1kişide kaldık mı?
-
çok enteresan bir mülakat tecrübem oldu,
7.Pro Sgk Denetmenlik mülakatım oldukça kötü geçti; sorulara yarım yamalak cevap verdim, heyecan bastığı için kendimi tanıtmayı dahi becerememiştim ve SONUÇ = YEDEK 217 idi.
9.Pro Denetmenlik mülakatım ise tam tersi harika geçti, tüm sorulara cevap verdim, heyecan çok azdı, gayet güzel muhabbet havasında geçti, kapıdan çıktığımda tamam bu iş oldu dedim ve SONUÇ = "BAŞARISIZ" 617.
Birisi bunu açıklayabilir mi acaba? -
@cnkn bunun izahı yok. gördünüz, girdim çıktım mülakata elendim...
-
istatistik whatsapp grubu için linki takip edin dostlar
https://chat.whatsapp.com/3MQgdYvzcXt9ipQDcYUyFU -
@statata hocam watsapp grup linklerini özelden talep edenlere atsanız?
-
@cnkn kardeşim emin ol yalnız değilsin bu konuda
-
-
tercihler elektronik ortamdan mı yapılıyor yoksa kağıt üstünden mi bilgisi olan varmı??
-
@cnkn gözlemlerime göre muhabbet havasında geçti çok güzeldi diyenlerin mülakatları olumsuz oluyor hocam. Bence sıkıntı orda.
-
@genclerbirlikli aynen komisyonla kavga edip çıkan ve kazanan adaylar biliyorum
-
@yasaklı hocam ciddi misin dalga mı geçiyosun anlamadım
-
@sgki̇st sizce kaçıncı yedeğe sıra gelir hocam . Geçmiş yıllardan bilginiz var mı
-
Birkaç gündür çalışıyordum foruma uğrayamadım. Yeni yazma fırsatım oldu. Kazanan arkadaşlar için hayırlı olur inşallah. Kazanamayan arkadaşlar için söylenecek sözüm yok. Anlayabiliyorum kolay değil. Çalışmaya devam ederler umarım. Listeyi belirleyenlerin de yatacak yeri yok. Yazıklar olsun. Umarım kazanan arkadaşlar yaşanılan şu süreci unutmazlar.
-
@genclerbirlikli ciddiyim hocam "kavga" kısmı biraz mübalağa ama cidden dayak yemiş gibi kıpkırmızı çıkıp bozulmuş bir suratla yok abi benim olması imkansız diyen adamlar biliyorum asil kazanan
-
@htist geçen pro ilk 3 yedeğe kadar geldi sadece. O yüzden korkuyorum açıkçası. Ama alım yoktu arada ve şehirler oldukça güzeldi. 6.promosyonda 190kişilik alımda 17yedek kontenjanı açıldı 20küsürleri gördü. Doğu illeride vardı tabi.
-
@yasaklı asıl öyle çıkanlar kazanıyor zaten hocam ona şaşırmam
-
@sgki̇st 41. Yedeğim gelmesi çok mümkün olarak görmüyorum . Sizce nasıl olur
-
@htist 8.promosyon 35’e kadar gelmişti sanırım. Net bir şey söylemek zor ancak bu yıl daha iyi alımlar oldu. Gelebilir diye düşünüyorum.
-
@izmir teşekkür ederim hocam insallah gelir
-
Arkadaşlar istatistik -matematik-aktüerya kazananlar için wp grubuna katılmak için bana yazabilirsiniz ya da yukarda paylaşılmış grup linki olacak o hesaba da yazabilirsiniz link aktif değilse.Tercihlere kadar kazanan asil listesi toparlanmış olur bize de feragat edeceklere ve yedeklere de faydası olur;)
Tabii ki uzun olacaktı mesajım:))))))