9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@poisson İstatistikten toplam 100 yedek mi belirleniyor acaba bilginiz var mı ?
-
@biristatistikçi 100asil 100yedek olması gerekiyor diye biliyorum hocam ben
-
@balans-etkisi ben varim kardesim memurdum asıl kazandim
-
@ilkhedefsgk eywallah kardeşim benim bi önyargım var zaten memur bunu niye alalım diye bakar komisyon diye düşünüyorum bide son zamanlarda bi kaçtane mülakattan elenince insanın hevesi kırılıyor ister istemez
-
issiz ordusu varken, işi olanlari alan komisyon size de yazıklar olsun
-
@balans-etkisi Yok kardeşim ona takılma. Bu proda başka a grubu kazananları elemişler. B grubu memurluktan kazananlar var takılma öyle şeylere başarılar.
-
@shady1 O sözüne katılmıyorum kardeşim öncelikle inşaallah tez vakıtte istediğin kuruma yerleşirsin. Olaya sadece işi olan- olmayan olarak bakıyorsan a grubundan değil B grubundan hazırlanmanı tavsiye ederim. Ben iş olarak bakarken öyle yaptım B den hazırlandım şimdi kariyer meslek düşündüm A ya hazırlandım. Yani B grubu memurum diye kafadan elesinler mi beni
-
@ilkhedefsgk işiniz oldugu icin anlamanizi beklemiyorum zaten. Benim dediklerimi anlamasi gerekenler anladi merak etmeyin.
-
@paretowilfredo üstad siyasi parti üyeliği bir sorun yaratır mı ne zamana kadar iptal etmemiz gerekir
-
@halilhy siyasi parti üyeliği memuriyetle bağdaşmaz hocam bir an önce iptal ettirin.
-
Kurumu arayan var mı ? Bizim süreç ne zaman işleyecek arkadaşlar? Seçim öncesi atama felan olmaz söylentileri var ? 3 ay gvs diyen var sizce bilenler bi yazabilirmi?
-
@staticman 1 ay içinde tercih atama duyurusu yayınlanır.Daha sonra 2 3 hafta sonra tercih sonuçları açıklanır.Sonra soruşturma başlar minimum 3 ayda o sürer.8. promosyonda böyle işlemiş seçimin olması etkiler mi bilemem tabi
-
Arkadaşlar 9. Promosyon zorlu da olsa bitti. Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Biz 10. Promosyonu bekleyenler olarak sesimizi duyurmak istiyoruz. İbfye 500 sgk denetmenliği istesek çok mu istemiş oluruz. Kpss sonrasina kalirsa bizler için husran olacak. Önerilerim mektup ve bimer cimer. Tweter olsa çok daha iyi. Ama orda başarili olamiyoruz. Bu konuda ki duşuncelerinizi paylaşin. varsa bu işin önculuğunu yapacak olan destek olacak olan 10.promosyon sayfasina bekleriz...
-
@çöl-aslani ilanın hazır olduğunu @paretowilffredo üstad paylaşmıştı kpss öncesi ilan gelecektir. Seçim takvimi etkileyebilir ama kpss sonrasına kalacak kadar da etkilemeyecektir. Süreç zorlu ve yorucu umarım başarılı olursunuz. Benim önerim kpss ye yönelik çalışmaya devam edin mülakatlar için de sınavlar için de bilgiye ihtiyacınız olacak. Ara ara Twitter dan başkana kendinizi hatırlatabilirsiniz. Başarılar.
-
@drago pardon etiket yanlış oldu @paretowilfredo olacak
-
@ilkhedefsgk eywallah yok takılmam kardeşim zaten devlet memurları kanununda kariyer diye bi başlık var değilmi uzmanlıklar vs sonuçta daha üst olduğu için B grubu giren birinin A grubundan atanmasını hiçmi hiç yadırgamam
-
@drago kardeşim pareto yakin tarihte mi soyledi ilanin hazir olduğunu. Hangi sayfada yazdi bunu
-
Sgk başkanı MSB, Ak partiden aday adayı olabilmek için istifa etti. Söylenecek çok şey olsa da burda susuyoruz MSB. Allah seni ıslah etsin
-
@çöl-aslani 10.pro sayfasında yazmıştı hocam siz çalışmaya devam edin benim tahminim başvurular kpssden önce olacak mülakatlar ise kpss sonrası altını çizeyim sadece benim tahminim
-
Arkadaşlar twitter etkinliği yapacaksanız 9.Promosyonu kazanan bir dostunuz olarak her türlü yanınızdayım. Twit atmak bizde ata sporu oldu zaten