9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
m. Selim Bağlı Mülakatlarda parti teşkilatlarına iyi çalışmış demek ki. Ondan dolayı milletvekilliğine adaylığını koymuş. Hakkımızı yiyenlerin Allah belasını versin. Hala içim soğumadı
-
Arkadaşlar buradaki feragatlar dışında belli iller dışında başka ilde çalışmak istemeyen arkadaşlar olacak. 5 tercih yapacak mesela. Veya sırası kötü olduğu halde doğu illerini tercih etmeyecek olanlar olacak. Bu durumda feragat sayısı beklediğinizin üzerinde olacak. Ben 60'lara sıranın düşebileceğini düşünüyorum.
-
Hayırlı kandiller arkadaşlar
-
@gök-kız başlığı aktif görünce pazartesi pazartesi uyanan duygular :D:D:D
-
@poisson boşuna uğraşma gvs ler devam ediyomus hocam
-
@poisson bu kadar ayrılık yeter dedim
-
@shady1 hocam duyumunuz nerden acaba
-
@gök-kız kaynak sağlam nerden oldugunu lutfen sormayin söyleyemem ben de sizler gibi sonuç bekleyen bir anadolu çocuğuyum
-
@shady1 bu çok iyiydi
-
@shady1 en sevdiğim cevap
-
@shady1 kaynağını söyleyemiyorsan duyum falan verme kardeşim burada kaç aydır....ay bi gülme geldi durun:D:D:D:
-
gruptaki gece alemleri geldi gözümün önüne hele ki son gün
(https://www.youtube.com/watch?v=PUyuBFzhJ3U) -
@fatman06 Fatman hala dimağlardasın :D:D:D:D kulakların çınlıyor mu:D:D:D
-
@poisson eyvallah arada bi oluyor ama ben başkan felandır diyordum forumdanmıydı ? malum kazanamayınca
-
@fatman06 forumdandır :)))senin adınla yaşadığımız dumur bu süreç içinde unutulmayacaklar arasında top 1 de:))))))))
-
aklınızda kalmaya , iyi hatırlanmaya ve yüzünüzde ki ufacık bir gülümsemeye sebep olabiliysem ne mutlu bana .
her güldüğünüzde dua edin fatman'ın sıradaki alımda üstadı olayım diye. -
Sınav hizmetleri kesinleşen listeyi taşra atamaya yollayacak iken yanlışlıkla bakanlığa yollamış artık bakanlıktan ne zaman gelir belli olmaz belki bir 6 ay daha bekleriz
Bu arada gerçek sanıp kurumu filan aramayın adamlar zaten bizden bıktı
-
@fatman06 herkesin Ankaralı Fatma sandığı fatman gardaşımız saygılar
-
@fatman06 dualarımız seninle o zamana fit man olarak geleceksin hem️
-
@poisson nasip inşallah