9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@krtalprn sen de bizimle ayni seyleri yasiyosun dostum allah sabir versin . Yazik bize
-
Halkbankasi 1265 kisi aliyo kac katini mulakata cagirdilar bilmiyorum yaklasik 1.5 2 ayda acikladilar guy 2000 kisi aldi 10 gun surdu digerleri az oldugu icin kistas yapmadim alan disi ise polislik askerlik binlerce alim olmasina ragmen 2 ayi gecmiyo gelelim sgkya 400 kisi aliyo 1600 kisi mulakatina girdi 7.aya girmek uzereyiz bakan en kisa zamanda dedi ama hala kurumun icinden kayda deger bir tasdikleme gelmedi goruyolar duyuyolar da halimizi ama neden cevap verilmiyo onu anlamlandiramiyorum
-
@hattorihanzo diğer kurumlarla kıyaslama yapma dostum. Koskoca SGK ve ÇSGB bu. Hem biz dünyayı kurtaracağız, seçilmiş kişiler olarak.
-
@shady1 sağolasın hocam inş sana teiaş olacak çok güzel olacak bak gör
-
@genclerbirlikli teiaş anlamini kaybetti sen olmayınca
-
Biz mulakata girdigimizde dolar 3 50 idi.
-
@hukukcusmith biz sınavlara hazırlanırken euro 2.30 idi
-
@shady1 çaya gelicem inş ankara da olursam
-
@denetcii biz de uniyi bitirdigimizde ecevit basbakandi
-
@hukukcusmith gece gece kahkaha attım vallaha
-
@shady1 vallaha mı nereye atandı bu arkadaş hiç söylemiyor da ha çakal
-
@yasaklı genclerbirlikli abimiz hazine kontroloru artik. Herkes ona gore konussun
-
@shady1 vay tebrik ederim dostum @genclerbirlikli
-
@yasaklı eyvallah hocam daha güzel yerler sana olsun inşallah
-
@genclerbirlikli hocam tebriklee puan kac 160 mi
-
@genclerbirlikli, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@yasaklı eyvallah hocam daha güzel yerler sana olsun inşallah
Hayırlı olsun reis
-
@genclerbirlikli Hocam tebrik ederim emeğinin karşılığını almışsın Allah yeni işinde başarılar getirsin
-
@genclerbirlikli Sizin adınıza çok sevindim gerçekten tebrik ederim hocam
-
@genclerbirlikli e o zaman seni de ekleyelim mi bu listeye önümüzden çekilenler olaraktan:D
-
@yasaklı hatta bi daha gelme buraya