9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Tr ekonomisi enflasyonla ilgili şık ve 2006
-
@muratkilicc kemal sunal gibi "vay canına" diyorum.
-
@safitürk69 ahaha pardon arkadaşlar yanlış foruma yazmışım SGK kafa mı bıraktı
-
Ben 1600 kişi icin birinci ağızla konuştum resim çekinme bahanesiyle lakin umduğumuz sonucu alamadık.Hakkımizdan hakkında hayırlısı olsun.
-
@muratkilicc baylar bayanlar toplaşın bir şeyler oluyor burada
-
@muratkilicc yani bu hafta da aciklanmayacak mi dedi?
-
tuzlari kuru. "az kaldi" anlayislari ne kadar esnek. bir gunun bile bizim icin ne kadar onemli oldugu umurlarinda degil kendi evlatlari yok sanki.yazik yazik
-
@mağdurum aynen kardesim özellikle sordum yakında diyince bu hafta bekleyelim mi dedim yok bu hafta degil dedi
-
Tum duyumlara inanirim ama bi buna inanasim gelmedi bakan hanimin bizden haberi bile yok bence
-
Süre vermediğine göre bu hafta değilse haftaya olma ihtimali de çok düşük öyle olsaydı en azından bir iki haftaya falan diyebilirdi, 1 aya yakın bekleriz yani gibi anlıyorum ki bu saatten sonra bir ayda olur iki ayda kantarın topuzu tamamen kaçtı onlarda rahat artık
-
Eğer bu trol değikse artık kabuğumuza çekilip susmanın mantığı yok. Yine cinlerim tepeme çıktı. İibf olarak sorunumuz bu, birileri hak ararken destek olan çok az kişinin olması. Arkadaşlar gerçekten artık bıkmadınız, lütfen bu böyle gitmez.
-
Yazıklar olsun...
-
yahu ayarlayalim gelcem memleketten ankaraya.meclise gidelim gerekirse
-
@mağdurum bu dedigini yapacak adam yok hocam herkesin ödü kopuyo malesef. Olsa ben de gelirim
-
Msb az kaldı dedikten sonra 45 gün gectiyse bi 45 gün daha bekleriz biz benden demesi o da en az .
-
sayin cumhurbaskanim.. diye baslayan bir gazete ilani cok mu etik disi olur gecen zaman cok mu etik diye de sonunda belirtilebilir
-
İnşallah Mart'ta açıklanır
-
@muratkilicc Hocam bu doğruysa durum vahim demektir. Az kaldı lafı bende hiç hoş intiba oluşturmuyor çünkü.
-
Reis her hangi bir konuşmasında noldu bu iş desin ertesi sabah 9 da açıklarlar
-
@aslan-reyiz ne sabahı gerekirse gece yarısına kadar çalışırlar ve o gün açıklarlar