9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@resetat cevap vermeye bıktım insanlara bi çoğumuz evden çıkamıyor bu tarz şeylerle karşılaşmamak için psikolojik buhran hep bizim için bu süreç ağır yaralar alıyor bir çoğumuz ne diyim kelimelerde yetmiyor anlatmaya ...
-
@furkitofaso Aynı durumdayız hocam buradaki bütün işsizler olarak.
Anlat anlat bitmeyeceği ve bizden başka kimsenin de anlamayacağı için daha da bir bunalım geliyor haliyle. -
@yasaklı hocam bu süreç istemediğim bir şekilde beni çok farklı yerlere götürdü aylardır boş boş evde oturmaktan düşünmeye çok fırsatım oldu kendime yeni hedefler koymama neden oldu kendi yüzünü gösterdi herşey bana bu süreçte insanları tanıdım daha çok,birşeyler ters gidiyor bu memlekette bürokrasi toplum bir çok şey ...Belki öyle bir faydası olmuştur ne bileyim bu dönemde aldığım kararlar beni belki hayatta başka yerlere taşır bu çarpıklığın içinden kurtulmaya faydası olur belki deyip kendimi avutmaya çalışıyorum bazen...
-
Bundan sonraki twitter mesajlarına AYM, Danıştay, Diyanet, vs ne varsa etketlemek lazım. Alakalı, alakasız her yere yazmak lazım. Herkes bilsin.
Kanarya sevenler derneği dahil. -
@yasaklı yanlız kurduğunuz mantık yanlış yaratıcı yani Allah (tabi inanıyorsanız) insan gibi olmadığı için oturup da tek tek sorun çözmez, demişsiniz ya bunca şey varken evrende 1200 kişi ile mi uğraşacak diye benim inancıma göre 1 kişi için tüm dünyayı değiştirebilecek kuvvet ve kudrete haizdir aynı zamanda 6 milyar insanın derdinden haberi vardır, çözüp çözmeme meselesi bu şekilde değerlendirilmez hakkımızda neyin hayırlısı olduğunu bilemiyoruz, tabi bunlar benim fikirlerim sizi eleştirmek için söylemedim yanlış anlamayın lütfen umarım anlatabilmişimdir, siz kendi fikrinizi söylemekte ne kadar özgürseniz bende o kadar özgür olduğum için kendi fikrimi dile getirme ihtiyacı hissettim iyi geceler herkese yeni hafta inşallah hayırlı olur hepimize
-
3tane YouTuber’ın (kafalar) Meclis’in kapısına kadar gelip karşılaması onlarla vakit geçirip gülüp eğlenecek zamanları varsa ve biz düzgün bir üslup ve yalvarır şekilde korka çekine yazdığımız yüzünden hep görmezden geliniyoruz galiba.. onlara ayıracak vakti var 1600kişiye yoksa benim diyecek birşeyim kalmadı...
-
@htist hocam politika hep o kafaları biz adam yerine koymayız 3 tane denyo der geçeriz ama koydukları bir video milyonlarca kişi tarafından izleniyor bundan daha iyi bir reklam pr fırsatı olamaz kaldı ki bu politikacıyı aslında çok zor ulaşıcağı bir kesime ulaştırır genç televşzyon izlemeyen politikayla ilgisi olmayan kesim yani belki de o denyolara para verip oraya getirdiler zaten o gelip meclis kapısından almalar falan kesin kurgu gibi geliyor bana amaç her zaman oy almak
-
Bence beyaz show gibi programlara ulaşabiliriz nasıl okur sizce arkadaşlar ?
-
Ensonhaber. com whatsapp hattına yazalım bence topluca
-
@royharper hangi mantığın doğru hangisinin yanlış olduğunu bilemeyiz dostum sana göre yanlıştır bana göre doğru yada tam tersi önemli olan fikirlerimizi özgürce dile getirebilmek kimseyi bir kılıfa sokmadan ön yargısız eleştirebilmek. ayrıca bu başlığa her geçen gün yeni arkadaşlarımızın katılması beni çok mutlu etti açıkçası yeni yüzler görmek güzel hoş geldin
-
@yasaklı, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
reise şikayet etmek lazım arkadaşlar başka yolu yok. reise yaklaşabilen yada tanıdığı olan söylesin:)
Reise yaklasmak icin futbolcu olmak gerekiyormus. Sen de futbolcu olsaydin sen de yaklasirdin, senin de nikahina gelirdi. Surda 1600 başarili insanin bir soytari futbolcu kadar degeri yok kimsenin gözünde.
-
@yasaklı teşekkür ederim hoş bulduk
-
Bir kaç hafta (hatta ay) önce her pazartesi umutla bu hafta mı diye gün sayıp yazıyordum!! şimdi gayet eminim ki(duyum falan değil) bu hafta açıklanmayacak. 2 Nisan diyerek taşerona son tarih vermişler ondan sonra da bir tozunu alırlar bu iş için heyecanlanacağım tarih 25 Nisan! Bahçeli gibi bir konuşma dahi yapamadım. Her türlü twitter da yahut elimden geldiğince destek olacağım ama bende bile umut kalmadı. Öyle dertleşmek için yazdım yine güzel günlerimiz olsun umarım...
-
Herkes referansına sordursun
-
Ulan çıldıracağım taksiciler istiyor diye alel acele kanun çıkaracaklar ve uygularlar. Biz de burada bir imza için aylardır bekliyoruz.
-
Ben umudu kestim artık 1600 kişi ancak bu kadar önemsenmez. Şaka gibi bir durumun içine girdik çıkamıyoruz
-
yıldım. !!!!!!! çığlık atasim geliyor bos yere çalışmışım o kadar. millet tanidik es dostla kadrolara giriyor . demek ki oyle yapmak lazimmis!!
-
Su sinavi aciklayacak olanlarr maasini birgün gec alsin kiyameti koparirlar ama sözkonusu biz oldumu kulaklarini kapatip gözlerini yumuyorlar.
-
Dünkü bakanla birebir görüştüm duyumu doğru muydu ya
-
@halilhy hocam arkadaş gayet ciddi. Ozelden de konustuk acikcasi ben gercek olduguna kanaat getirdim. Insallah bakan insafa gelir bizi sasirtir yoksa beklemeyle bu iş daha çok uzayacak.
Gecen bir arkadas 17 martta sinav var giden arkadaslar bakanliga topluca gitsin demisti (sanirim muf. Sinavi). O zamana kadar kalmaz açıklanır demiştik sanırım bu iş o arkadaşlara kalıcak.