9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@la-casa-de-papel sizdeki ışığı görmüş, artık bu Bakanlık buluşması için çağrınızı bekliyoruz.
-
@la-casa-de-papel kim takar Sinan uzunpinari zaten yakalar emin ol RT yapmaz oda
-
Arkadaşlar ben hakka girdiklerini falan belirten twit attım burdan mı yürüsek,hakka giriyorsunuz kaç kişiyi etkiliyorsunuz kaç oy kaybedeceksiniz gibisinden. Valla ne yapılır ne denir ben bilemiyorum artık
-
@aliyar-bey hocam oradan da çok yürüdük hala yürüyoruz tık yok.
-
Devam devam böyle devam. Gurur duyulacak bi performans.
-
@kai-hitwatari haklısın da hocam nne yapacağız biz valla iyice sinirlerim şakşadı
-
@aliyar-bey sosyal medyada ya çok ses getirecek bir şey yapıcaz ya da bakanlığa falan gidip beklicez.
-
Cuma gününe dek bişey olmazsa Beyaz Show'a bağlanmaya çalışalım valla ben deneyeceğim n'apalım
-
İlla köprüden biri atlayacak gündem olcak Allah'ım neler düşündürüyor insana
-
600 sayfa nedir yaa. Bu sitenin rekorunu da kırmasak bari
-
@paretowilfredo üstad durum hala stabil mi ?
-
@kai-hitwatari valla en son bakanlığa gidilecek gibi geliyor, kimse istemese bile yavaş yavaş daha çok kişi bunu düşünmeye başladı hocam
-
@aliyar-bey Onların en büyük işi hakka girmek zaten
-
Twitter da yüklenmeye devam pes etmek yok Leyla ile Mecnun izlemedim ama o gemi gelicek diye bir replik vardı sanırım aynen o sonuçlar açıklanacak pes etmek yok
-
Rahmetli Aliya İzzetbegoviç'in güzel bir sözü var,
"Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır."Bin bir zorlukla çalışıp çabalayıp, verdiğimiz emeğin karşılığını umarak bunca zaman bekledik.
Keyfi olarak bekletildik.
Bu günler de geçer. Ama sessiz kalan yetkili, yetkisiz, sözü geçtiği halde susan kim varsa unutulmayacak. -
Bugün yarın derken 5 ayı devirdik bazılarımız sevinecek bazılarımız üzülecek ama sgk bir daha kimseyi 9. Pro kadar üzemeyecek. Kazanan arkadaşlar denetmenlik tarihinin en bahtsız bahtlılarından olacak. Allah hepimiz için hayırlı olanı nasip etsin.
-
Hepimiz bunaldık artık. Hepimizin psikolojisini bozdular. Her birimizin hakkına girdiler. Bu kadar gün geçmiş utanıp da bir açıklama dahi yapmadılar. Açıklarken samimiyetten uzak bir özür dileyecekler, bu kadar gün beklemiş bir topluluğun özrü kabul etmeyeceklerini bile bile. Yüzlerce kez yazıklar olsun.
-
@kai-hitwatari vala kazananlar o an unutur da kazanamayanlara ne olacak kimbilir.. sahsen yikilirim
-
@mağdurum hocam bu kazananın da unutmayacağı bir bekleyiş. Şahsen ben kazanmış olsam gecenin dördünde düşünmekten uyuyamadığımda attığım tweetleri, o tweetleri atarken nasıl öfke duyduğumu unutacağımı sanmıyorum. Psikoloji bozmanın ötesinde artık bu bir travma. Kazanan elbet sevinir ama unutulmaz. Kaybedersek üzüntü çok büyük olucak orası kesin. Her ne şekil olursa olsun kimsenin hakkını helal edeceğini sanmıyorum.
-
Arkadaşlar twitterda tt satın almaktan bahseden arkadaşlarımız vardı. 250-300 tl gibi bir mevladan bahsediliyordu. Şayet bu işlerden anlayan bir arkadaşımız ön ayak olursa bu işi yapalım derim ben. Herkes elinden geldiğince destek olursa bu işi yapabiliriz. Ben yaparım fiyat bu hesap numarası bu denilirse el birliğiyle altından kalkabiliriz umuyorum. Ne dersiniz yapabilir miyiz ?