9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@serhats, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Arkadaşlar twitterda tt satın almaktan bahseden arkadaşlarımız vardı. 250-300 tl gibi bir mevladan bahsediliyordu. Şayet bu işlerden anlayan bir arkadaşımız ön ayak olursa bu işi yapalım derim ben. Herkes elinden geldiğince destek olursa bu işi yapabiliriz. Ben yaparım fiyat bu hesap numarası bu denilirse el birliğiyle altından kalkabiliriz umuyorum. Ne dersiniz yapabilir miyiz ?
+1
-
@krtalprn ben de varim
-
Uzun zamandır yazmıyordum ama bunu yazmak istedim. Dün gece ilk defa bu kadar net bir rüya gördüm. Allah hayırlara çıkarsın diyelim Rüyamda sonuçlar açıklanmış ve liste şeklinde tüm asil/yedek isimler yayınlanmıştı. Listenin başlarında sizlerden birkaç arkadaşın ismini çok net bir şekilde gördüm hatta 1.asildeki ismi çok çok net hatırlıyorum ama kim olduğunu söylemeyeceğim :))) Kendi ismimi de 99.asil sırada gördüm Tabi pek anlam yüklememek lazım bu rüyalara artık kaçıncı görüşümüz ama ilk defa bu kadar net olması beni çok heyecanlandırdı uyandığımda aşırı mutluydum inş rüyam bu haftayı işaret ediyordur hayırlısı diyelim :)))
-
@nonbisinidem hocam ben varmıydım
-
@nonbisinidem ben de kendimi gormustum 98. diye=))
-
@safitürk69 valla hocam feysten hatırladığım gerçek isimlerden gördüm burdaki pek çok nickin kime ait olduğunu bilmiyorum
-
@nonbisinidem yoktum yani olsun
-
Arkadaşlar hepinize şu rezalet süreçte kolay gelsin. Bir sorum olacaktı sizlere. Fiilen askerlik görevinde iken listede ismimi görecek olursam, bu konu atama için sıkıntı yaratır mı?
-
@adam-sweet bilgim yok benim hocam
-
@nonbisinidem ben var mıydım ben
-
@nonbisinidem sanırım bende varım
-
@nonbisinidem ahaha 1. Yedek denetcii yazacak hali yok tabi
-
@serhats Direk tt yapacak kişinin hesap numarasına herkes aciklamaya tagi de yazarak 10-20 havale yapsa gonderilen para toplamı yeterli seviyeye geldigi gunde de tt yapsa bizi guzel olur. belki bu işi yapmak isteyen kişi hesap nosunu fln paylasmak istemez o yuzden bi kisi sadece tt yapacak kisiyle iletisime gecip bize onun hesap nosunu atsa bnce para birikir. Ancak bilen biri daha once bu isle ilgilenmis biri yapmalı bi de para carptirmayalim iyice sinirlerimiz altust olur. +1 diyorum tt tag önerim #SayınCumhurbaşkanımSgkDenetmenliksonuckariaciklanmiyor
-
@ilanmılano ben destek veririm maddi olarak ama benim bu konu da pek bir bilgim yok TT olayı ile ilgili kim yapar nasıl yapılır vs vs
-
@serhats, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Arkadaşlar twitterda tt satın almaktan bahseden arkadaşlarımız vardı. 250-300 tl gibi bir mevladan bahsediliyordu. Şayet bu işlerden anlayan bir arkadaşımız ön ayak olursa bu işi yapalım derim ben. Herkes elinden geldiğince destek olursa bu işi yapabiliriz. Ben yaparım fiyat bu hesap numarası bu denilirse el birliğiyle altından kalkabiliriz umuyorum. Ne dersiniz yapabilir miyiz ?
Artık bunu denememiz lazım diye düşünüyorum arkadaşlar. Bilen arkadaşlardan yardım rica ediyorum..
-
Icimizden biri olursa daha iyi olur. Cunku sirket miktarin tamamlanip tamamlanmadigini soylemeyebilir. Icimizden biri en azindan ss alir atar. Zaten sirkette oyle bir ise girmez diye dusunuyorum. 10-20 neyse atalaım. Bizden biri de bizi dolandirirsa artik helal olsun sgk gunlerdir dolandiriyo.
-
Kpss a gruplarinda iibf için etkinlik yapan adminlerle bağlantıya gecilebilir tt satin aldiklari da oldu bi kac kere ..taniyolar tt işini yapan sosyal medyacilari Mehmet hayva özellikle ugrasiyordu genelde kpss a grubu adminlerinden.. Aslinda dershanelerden biri sponsor olsa kimsenin cebinden bir kurus cikmaz da iibf etkinliklerinde bazi dersaneler tt satin almada sponsor oldu . yine de ilk biz tek basimiza deneyebiliriz onlar olmasa
-
''15ine kadar açıklanacak'' duyumuna inanan arkadaşlarımız olabilir. Yadırgamıyorum tabiki. Olmadı perşembe veya cuma günü tekrar gündeme getirelim konuyu. Benim aklıma başka bir fikir gelmediği için bu konu üzerinde duruyorum. Lütfen yanlış anlamayın..
-
@nonbisinidem hocam insallah ruyaniz gercek olur. Benim ruyalarim buyuk bir yüzdelikle 1 ila 5 gün arasında cıkar. Ben daha rüya görmedim gorseydim aciklanacagina kesinlikle kanaat getirirdim o derece diyim. Hayrolsun, ruyadaki mutlulugunuz daim olur insallah.
-
@kai-hitwatari hocam derbiye niyetlenip bi rüya ya yatın bari de vurgunu yapıp bırakalım şu işleri . Ahtapot paul gbisinz desenize :dd