9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Ben mülakata girmedim.Ama ben bile bekliyorum açıklanmasını.A grubunda bu sonuç açıklanmaların uzaması hepimiz adına zarar.Belki şu sınavı 1 ay sonra açıklasalardı birçok kişi diğer sınavlara girmeyecekti.
-
Sinan Başkan'a neyden ötürü bekletiliyoruz diye sordum, "Hiçbir bilgimiz yok maalesef" yanıtını verdi az önce.
-
@resetat acaba kim biliyor. Kimsenin kimseden haberi yok maşallah. Biri mülakat mi vardı dese şaşırmam
-
@resetat ben anlamıyorum bunlar görüşmeye gitmedi mi? Orda ne dediklerini de söylemiyorlar.
-
Bir haftanin daha ortasina geldik hala ne kimsenin haberi var ne de umut verecek bir aciklamasi almislar bizi dalgaya eğlenip duruyorlar.
-
@kpssiibf @kardinalist ben de anlamıyorum ve ben de şaşırıyorum. Devlet sırrı mübarek bizden önemli şeyler gün gibi konuşulur edilir, gram bilgi alamıyoruz...
-
@resetat Görüşmeye gitmeden bizim konuyu da konusacaklarini tweet atmıştı. Demek şafak karanlik
-
@kardinalist ohh iş iyice aşkı memnuya döndü. Bakan kuruma, kurum dernege, dernek bize...
-
@kai-hitwatari neyse göç idaresi mülakatları çabuk yapar İnşallah da yeni mülakat sonucu beklerim bunun heyecanı meyacanı kalmadı
-
Şimdi biz gvs için mi bekliyoruz yoksa sadece imza için mi ?
-
@krtalprn hepsi hikaye hocam sadece beklediğimiz gerçek
-
@banshe belki bu beklediğimiz bile gerçek değil. Belki bizler mülakata girmedik ya da kurum ilana dahi çıkmadı. Bizim bu kadar süre bekleyebileceğimiz hiç bir olay vuku bulmadı. Belki biz şizofreniz. Ben emin olamadım bir de pikacuyla oynayan Ash'e sorayım bakayım o ne diyecek.
-
@kai-hitwatari sgk tuzlukmuymus
-
@kardinalist hocam aslında biliyor ama söyleyemiyor şimdi bakanın veya siyasilerin keyfini bekliyoruz derse kendi başının ağrıyacağını biliyor o yüzden sadece bilmiyorum diyor ben olsam bende aynısını derim, kimse bilmiyorum derken ben biliyorum deyip niye başımı ağrıtayım.
-
@black @kardinalist aynen hocam somut bir şeyi bekliyor olsak söylerdi, sadece keyfiyetten beklediğimizi bildiği ve için ancak bunu bizlerin haklı serzenişlerde bulunduğu tweetleri RT ederek gösteriyor ve kendisi haklı da dediğiniz gibi.
-
Biz kimin keyfini bekliyoruz acaba?
-
Kimi , ya da ne yüzünden bekliyoruz bilmem ama mahşer günü 1600 kişi bunun hesabi icin orada bekliyor olacak. Dünya mı buyuk ? Siz mi ? Gercek alem mi sayın yetkililer ?
-
Şu forum bir gün gitti ne yapacağımı bilemedim, ama şimdi gitse eskisi gibi sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum. Öyle tükettiler, öyle bitirdiler ki hiç bir şeyin anlamı kalmadı sanki
-
artık gülmeyi unuttum
-
İşin bir de trajikomik tarafı var yüzlerce kişi her gün ha bu gün ha yarın derken keza ailelerini hiç söylemiyorum. Bunun sorumluları şimdi yataklarında ..... ..... Uyuyor uyumuyada devam edecektir. Tenezzül Edip de açıkladıkları zaman müjde arkadaşlar diye bizlere lütfedecekler. Allah razı olsun onlardan!