9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Akıllarda tek soru, nisanda açıklanır mı
-
@krtalprn Bence Nisan. Ama Mayıs da olabilir. Mayıs olursa Haziranın gönlü kalır. Tabi öyle olursa Temmuz da hani bana hani bana diyebilir tabi.
-
@baumol hayırlısı olsun o zaman
-
@baumol agam sen ne diyin
-
her kapıyı denedik olmadı acaba diyorum birde şu taksicilerin başkanı var ona mı gitsek adam alenen hükümeti tehdit etti büyük ihtimal de sonuç alacaktır birde bizim iş için bakanlığa bir iki sallasa aslında etkili olur gibi hadi benim canım abim deriz elinden geleni yapacaktır bence
-
Bu taseron lar sözlu mülakata girmis aralarindan denetmen yardimcisi olacak olanlar cikmasin belki ondan bekliyoruz dur
-
Taşeronlar kamuya gectikten sonra kurum içi sınav diyip başka işlerin peşine düşecekler onu da atlatırsak artık sonuçların önünde bir engel kalmayacak inşallah.
-
@hukukcusmith, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Bu taseron lar sözlu mülakata girmis aralarindan denetmen yardimcisi olacak olanlar cikmasin belki ondan bekliyoruz dur
Her şey beklenir. Yakinda o da olur. Şaşırır miyiz ? Hayir
-
Selamın aleyküm dostlar. Bugün bir kaç görüşme yaptım. Neticelerinden sizlere bahsedeyim.
Sizin mülakata dair kurumda ses seda yok. Muallakta durum tamamen ve kurum bekleyişte. Bakanlıkta yani top hala. Bakanlık kanadıyla bir görüşme yapamadım malesef. Durumun ne olduğuna dair bir bilgi edinemedim o nedenle.
Ayrıca 10. Promosyon ilanı hazırda bekletiliyor. Kurum bu süreci atlatır atlatmaz alımı yapmayı düşünüyor. Rakam 400 olarak belirlenmiş. Bunun ne kadar İİBF ne kadar İstatistik/matematik olacak bilmiyorum. Ancak ilan hazır denildi konuştuğum kişilerce.
Son olarak Kurumda bir planda kurum içi yükselme olabilir. Bunun netliği yok ancak konuşulan bir husus. Kısa zaman içerisinde bir netlik kazanacaktır. Bu sürecin sizin sürecinizi yavaşlatacağını düşünmüyorum. Sizin bekleyişinizin tek müsebbini Bakanlık.
Ben mülakatlara dair ilk olarak, süreç bakanlıkta dediğimde mülakatların hemen sonrasıydı. Komisyon yetkililerinden birisi idi konuştuğum ve biz tamamlayıp evrakı Bakanlığa yolladık dedi. Birinci ağızdan benim duyduğum bir bilgi idi bu. Akabinde bekleyiş uzadı. Yine kurum yetkilisi bir ağızdan bizzat Bakanlığa söylenen yönetmelik süresi hatırlatmasını aktardım. Bu da çok güvendiğim bir kişiden bana intikal eden bir bilgiydi. Ancak her ikisinde de süreç bir aşamaya varmadı. Varmayışına dair Bakanlık sorumlu.
Şahsi düşüncem İş teftiş süreci bu süreçten bağımsız. İş teftişin sürecini tamamen kurul yürütüyor. Ancak bu ağırlık devam edecekse, diğer promosyonlar gibi teftişin bu promosyonu da mülakat sürecinde çok bekleyecektir. Atama süreçleri dahil uzun olacaktır yine. 1 seneyi bulan süreçler var İş Teftiş için.
Allah yar ve yardımcınız olsun dostlar. Kurum nezdinde kulağıma gelen bir bilgi olması durumunda takipteyim.
-
@paretowilfredo üstad bize şahsi tahminin olarak bir en kötü ihtimal tarihi söyleyebilir misin peki??
-
@paretowilfredo yani biz bu işi unutalım mı üstad ?
-
@nonbisinidem Dostum muhtemelen en iyimseriniz bendim bugüne dek. Ben bile Bakanlığın ne yaptığını anlamakta güçlük çekiyorum artık. 160 günü bulan süreç 260'ı da bulsa beni şaşırtmaz artık çünkü bir mantıklı açıklaması, şundan dolayı gecikti denecek bir gerekçesi yok bunun.
-
@paretowilfredo Bu durumda kurum bakanliğa nispet olsun diye 10.promosyon ilanina ciksin tez vakitte.
-
@hukukcusmith Bu mümkün dostum böyle bir hava sezdim açıkçası. Bu sadece benim sezgim, bir bilgi değil.
-
@deüdem Unutun diyemem dostum. Unutun demekle de insan hiçbir şeyi unutmaz. Sadece farklı biçimlerde hatırlar. Bir şekilde malesef bu sizin aklınızda bir engel olarak duracak hep. Hep takılıp kalacaksınız. Size söyleyebileceğim tek şey, özellikle elinde KPSS puanı olmayanların KPSS'ye odaklanmaya çalışıp, gelecek seneyi kurtarmaya çalışması olur. Yoksa bu süreç uzadıkça sadece siz kaybediyorsunuz...
-
Bimer veya cimer'den bilgi edinme dışında yazan arkadaşlardan herhangi bir dönüş alan var mı?
-
@paretowilfredo tesekkurler hocam bilgilendirme icin bu durumda kurumdan ilan talep etmek ,sonuc aciklansin talebinden daha mantikli oldu.
-
Bakanlığa yürüyelim hep beraber, oturarak hiçbirşey geçmedi elimize !
-
@eşref-i-mahlukat bidon kaç lt olsun 5-10-20 bide 97 oktanda kararlı mısın 95 de olur mu?
-
Söylenecek söz kalmadı.. İnşallah daha iyi bir kuruma yerleşiriz.