9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@paretowilfredo Başından itibaren şaka yollu da olsa demiştik Cumhurbaşkanı çözer diye bunun yolu da Başdanışmanlarına ulaşabilmekle olur kendisine ulaşmak uzaaaaaaaak olduğundan
-
@aliyar-bey bu sefer büyük bir kalabalık olmalıyız. Facebooktan da etkinliği kuralım, geleceklerin katılacağı bir whatsapp grubu da kuralım.
-
@senozli5334 kaç kişi gelmeye hevesli bir görelim de hocam gerisi kolay
-
Mesela m. varanktan randevu almak imkansız mı? Bakanlık dısında da bir yeri ziyaret edebilsek efsane olur
-
- Promosyon ilanı bizim sonuçlardan önce gelirse ona başvuru yapabiliyor muyuz? En azından ne zaman açıklanacağı belli belki bizimkinden önce açıklanır. Bu nedir artik ya yazık günah söyleyecek bir şey yok.
-
Arkadaşlar akşam 8 de güçlü bir etkinkik yapalım.Hiçbir şey yapmamaktan iyidir.Ocak ayındaki etkinliklerden azda olsa bir geri dönüş almıştık belki bu sefer daha iyi bir geri dönüş alırız.
-
Bakanlığı boş verin Beştepe'ye dostlar. 10 kişi dahi gitsin bir sonuç almazlarsa bende bir şey bilmiyorum. Cb'lığında bir yetkili illaki bulunur. Keşke ankara'da olsam.
-
Bir keresinde kyk da eylül ayında iyice soğuk olmuştu ankara müdüre , kyk genel müdürüne kadar ulaşmıştık ama kimse kaloriferlerin yakılması için bi adım atmadı sonra tweeterdan suat kılıç a ( dönemin spor bakanı ) tweet atılmıştı üşüyoruz suat abi diye 3 saat sonra kazanlar cayır cayır yandı . Yani bu akşam cb a ulasilabilirse bir şekilde veya suat kılıç bu konuda çok duyarlı etkisi olacağını düşünüyorum cumaya kalmaz belki olur bu iş
Herkes en azından 1 tweet atarsa suat kılıç a mağduriyetimizi anlatan ve bize cumhur başkanına ulaşmak için yardim eli uzatması için yardim istersek bence olur bu iş -
Bakanlığa gelmek isteyen arkadaşlar, lütfen gruba katılalım, sayımız belli olsun https:// chat.whatsapp. com/FQh2pj00fDX9ZRoxD0DumR
-
@kai-hitwatari boşvermeyelim, bakanlığa gitme niyetiyle bir kalabalık olussun, gitmişlçken belki ankarada ziyaret edecek başka yerler de buluruz
-
Yalova milletvekili fikri demirel var , takipçi sayıso ve etkileşimi gayet az, geçen ay da azerbeycana bakanla beraber gitmişti, sayın bekil derdimizi baskana iletir misiniz diye rica edelim twitterda
-
@agustcomte suat kılıç silinen figürlerden o iş yaş
-
Bencede tek bir isim belirleyip sadece o isme ricada bulunalım,toplu etiketleme yapınca o kişiler üzerinde baskı az oluyor.Mesele bu akşam Bület Turan ile başlayabiliriz .Herkes Bület Turana ricada bulunsun tivit atarak.100 kişi tivit atsa muhakkak görecektir.Daha etkili olabilecek bir isim öneriniz varsa onada yazabiliriz.
-
@conmaynard Bülent Turan olmaz hocam bir arkadaş burada önemsemeyeceği hakkında yazmıştı. Fahri Kasırga olabilir Cumhurbaşkanı Genel Sekreteri.
-
@aliyar-bey hocam gidecekseniz bi tanıdık vs bulsanız iyi olur pek muhatap almıyorlar ben biraz laf kalabalığı yapmasam özel kalemlerle de görüştürmeyeceklerdi
-
@resetat sayımız fazla olursa önemseyecektir hocam.Hükümette gençlere en yakın ismim Bülent Turan olduğunu düşünüyorum.
-
@siyasallı aynen öyle hocam bi dünya adamla görüşmüştünüz cevap alabilmek için
-
Bu akşam fikri demirele yazalım arkadaslar
-
@senozli5334 tamam hadi başlayalım.
Ben şöyle bir tivit hazırladım.Sayın Vekilim.1600 genç,tam 5 aydır Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı mülakat sonuçlarını açıklamasını bekliyoruz.Süreç bizleri çok yıprattı.Lütfen sesimizi @CSGBakanligi 'na duyurmamıza yardımcı olun.
-
@conmaynard tamam sen basla istersen arkadasım, biz arkandan geliyoruz