9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@conmaynard 5 ay da az , tam gün neyse onu yazsak ??
-
@senozli5334 gün yazınca az gibi geliyor bana, 5 ay daha heybetli sanki
-
@conmaynard 5 ayın üstüne günü de ekleyelim o zaman
-
@aliyar-bey aynen hocam giderseniz personel dairesi atama işleri vs ile uğraşmayın.Aradan makama geçiş var ordan biriyle görüşmeye çalışın
-
@conmaynard vekilin son tweetinin altında toplaşalım
-
@senozli5334 ben direk mention attım hocam .
-
@conmaynard tweetin altına da yazalım bence , gören herkes beğenir rt ler falan
-
@senozli5334 tamam tıb bayramını kutladığı tivitin altına yazmaya devam edelim ,gören herkes her tiviti beğensin rtlesin.
-
Haydi arkadaşlar @fikri_demirel hesabına yazın sizlerde.
-
Arkadaşlar yazmaya başladık lütfen fikri Demirel’in son tweeti altına toplanalım
-
@siyasallı yine kimse çıkmayacak yalan olacak gibi hocam ama sağolun :))
-
Evet arkadaşlar twitterden fikri demirelin son tweeti altında toplanalım kendisinin yazdıklarımız göreceğine eminim.
Lütfen arkadaşlar 6 aya yakın bir süredir bekliyoruz en az 200-300 kişinin tweet atması lazım twitter hesabı açmak veya tweet atmak bir at bir deve değil 2-3 dk ayırıp şurada bir birlik sağlayalım. Belki çoğumuz maddi sebeplerle veya zaman kısıtıyla Ankara'ya bakanlığa gidemeyiz ama şuradan bir tweet atıp sesimizi duyurmayı hepimiz yapabiliriz. Kaybettiysek bile onun sonucunu öğrenelim yeter artık...
-
Hep aynı kişiler tweet atıyor, bi santim yol alamıyoruzü
-
@senozli5334 159 gündür bunun sorununu yaşıyoruz. Bize müstehak yani. Ağlamayana meme yok.
-
Arkadaşlar bence aynı ekip Bülent Turana da tivit atmalıyız.Bülent Turan tivitırda sürekli aktif ve siyaset dışındada paylaşımlar yapıyor.Hemen görecektir attığımız tivitleri.
-
@conmaynard gençlik kollarıyla ilgili paylaşımına yazmıştık görmemiş olması çok zor ama hiç önemsenmedik hocam . Öyle bir ses getirmeliyiz ki bizi bu saatten sonra anca Cumhurbaşkanı kurtarır o sesi nasıl getireceğiz bilmiyorum çıkmazda gibi hissediyorum artık kendimi
-
Selamın aleyküm arkadaşlar. Uzun zamandır forumu dışarıdan takip ediyorum ve elimden geldiğince twitter daki etkinliklere katıldım. Şahsen twitlerin süreci etkilendiğini sanmıyorum. Belli ki başkanlığın da eli kolu bağlı, bizim gibi bekliyorlar. Milletvekillerinin de Bakanlık üzerinde bir etkisi olacağını sanmıyorum. Daha doğrusu Sayın Cumhurbaşkanı ve Başbakan haricinde bir makamın Bakanlık üzerinde etkisi olacağını sanmıyorum. Onlara da sesimizin ulaşması neredeyse imkansız, herkes onlara ulaşmaya çalışıyor çünkü. Bu yüzden artık açıklanması yönündeki işe yaramaz baskılarımızı bırakalım VE BAŞKANLIĞA KPSS ÖNCESİ BİR ALIM YAPMALARI YÖNÜNDE BASKI YAPALIM, BU AYIPLARINI EN AZINDAN BU ŞEKİLDE TELAFİ EDEBİLECEKLERİNİ SÖYLEYELİM. Kurum çalışanlarının Bakanlık çalışanlarından kat kat duyarlı olduğunu düşünüyorum, bence dikkate alacaklardır.
-
@conmaynard hocam atarız da o adamın tweetlerine yorum rt filan geliyor bizimkini arada görmez diğer bülent yıldırımınkiler bomboş hatta şimdi bunlar kim, niye bana tweet attı, dertleri ne diyordur
Bülent turanında son tweeti(retweet yapmış) tam bize göre orayada doluşalım kim neyin peşinde diyor bizde 6 aydır açıklanmayan mülakatımızın peşindeyiz diyelim
-
Anlaşılan bizim derdimiz Mecliste duyuracak tek vekil mhpli Arzu Erdem, bu tivitleri arzu erdemin bir gönderisinin altında yapalım.
-
@meçhulasker katiliyorum 9.promosyon aciklanmadan 10. promosyon ilani gelirse bakanlik utanir sıkılir da belki aciklar.