9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@smmm Düşük oktanlı yakıt daha kolay tutuşur dostum. 95, 97'ye göre daha kolay kendi kendine tutuşur.
-
@paretowilfredo hocam fiyat farkı yok arasında da 97 oktan her yerde bulunmuyor ama arkadaş için elimden geleni yaparım
-
Anlaşılan o ki yaklaşık olarak Ekim 2017'den beri boşu boşuna bakanlıkta sürüncemedeyiz!
-
Sadece mustafa varankı etiketlesek bugün , cbaskanına derdimizi iletmesi için.
-
Allah bize sabır versin bu kadar rezillik olmaz az uz değiliz unutulacak 1600 kişi bu kadar kıymetsiz mi olur
-
1600 kişiden 100 kişi de bakanlığa gidemiyorsak biz de hakediyoruz demektir kimse kusura bakmasın
-
@smmm otogaz nasıl olur hem ucuz da. Küçük tüpler halinde cepte de taşınabilir
-
Ne yazalım varank a ?
-
@smmm kendimi yakıcam dedim bir sürü beğeni geldi demek ki halkımız aksiyon istiyor
Bu arada 2 litre yeter yanına da uzun Kav mangal kibritlerinden bulabilirsen makbule geçer. -
Bekleyişin mantıklı bir açıklaması yok bence de. Yani isteseler yarın bile açıklayabilirler. Yine keyiflerine göre 3 ay daha açıklamayabilirler. Bişey yapmalı ama ne yapmalı
-
@inflexible bakanlığa gitmeli
-
İlk huni siparişi benden mavi olsun
-
@paretowilfredo hocam gözünü seveyim bizim açıklanmasi için ne yapmamız lazım sen bize bı fikir ver bizde hiç hal kalmadı
-
@eşref-i-mahlukat hocam neden kendinizi yakıyorsunuz bakanlığı yakın hem işe yaramayan bir bakanlık ortadan kalmış olur
-
@gök-kız ben hunimle katalog çekimlerine basladım bile
-
meclis dilekçe komisyonu var oraya yazabiliriz ama oradan ne kadar sürede cevap alabiliriz bilmiyorum bir 6 ay da orayı beklemeyelim veya akşam 21.00 de alakalı alakasız twitterda herkese yazalım
-
Bakanlığa gelirim diyen beğene çöksün , kaç kişiyiz bilelim
-
@kardinalist Dostum en iyi yol, Bakanlığa talimat verebilecek makamlara ses duyurmak bence. Sn. Cumhurbaşkanı bu noktada en kesin çözüm ama bu da çok kolay değil. Aksi halde Bakanlık SGK yönetiminin hiçbir ikazını dikkate almadı bugüne dek.
-
@senozli5334 hocam ben varım ama geçen @Siyasallı arkadaşımız gitti zar zor cevap aldı. Cevap alma konusunda doğru düzgün bir cevap alamıyoruz zaten kaldı ki kendileri de bilmiyorlar bence cevabı. O yüzden bizim gidişimiz cevap almaktan çok baskı oluşturmalı, bu yüzden de baskı oluşturacak kadar kişi olduğu sürece varım ben yoksa yine boş bir bilgiyle dönmek istemiyorum artık. Yine elimiz boş dönersek bu sefer cidden kendini yakacaklar çıkabilir
-
Bakanliga gitmek derdini anlatmak devlete isyan, kalkışma , mimlenme filan değıl arkadaşlar bu kadar korkmanizi anlamiyorum . Gidip usulunce konusulacaksa ben de gelirim Ankara da filan da degilim ustelik. Hala tweetter diyosunuz kimse bizi takmiyo orda