9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Twit olmuyor dm den mi yürüsek
-
İbrahim Kalın'ın son twitinin altına doluşalım beştepe harici bizim işi kimse çözemeyecek gibi
-
Hocam napıyosunuz artık onun bunun tweetini mi kovalayacağız. Bir oraya bir buraya. Dostlar bu böyle olmaz. Bir gün birini öbür gün biri kıstırırız.
Yine tekrarlamak istiyorum bakanlığa gidecek arkadaşlar için bakanlık yerine cblığına gidilmesi daha etkili olacaktır. Çünkü bakanlık gazı alıp gönderecektir.
-
@kai-hitwatari gönüllü arkadaşlar aynı gün içinde hem cblığına hemde csgbna uğrarlarsa çok iyi olur.
-
Kardeş böyle uzaktan şuraya gidilsin buraya gidilsin deniyor da bence arkadaşlar şu durumda kendilerini enayi gibi hissedecekler ve bu iş yatacak.Gidecek arkadaşların kendi aralarında konuşması daha uygun olacaktır.
-
@denetcii ankarada olsam koşa koşa giderdim kardeşim emin olabilirsin.Amacım kimseyi kullanmak değil.Daha iyisi olması için bir şey öneriyorum sadece.Ankarada olsam kendimi enayi gibi hissetmez en önde giderdim bakanlığa.
-
@denetcii kimse kimseyi enayi yerine koymuyor kardeşim. Bizler de imkan olsa orada olmak isteriz. Twitterda beni bilen bilir ne kadar çok çabaladığımı. Etkisi olmuştur veya olmamamıstır orasını bilemem ama elimizden geldiğince yardırdık. Ben twitterda yazdım diye de kimse enayi olmadı, başkası bakanlıga gidecek diye kimse de enayi olmayacak. Ben burada fikrimi belirttim, gidecek arkadaşlar da bunu değerlendirsin diye.
-
Gitmeye her yere gidilir de , lambur lumbur giremeyiz sonuçta kalabalık bir şekilde . Randevu almak, ya da dernek baskanıyla gitmek gerekiyor.
-
@senozli5334 evet hocam sinan uzunpınarla iletişime geçip rendevu almayla işe başlamak mantıklı olur.Bakanlığa gidecek arkadaşlara yol gösterir.
-
ne olur biri umutlu bir sey söylesin. bu ay sonuna kadar açıklanır desin. 15 inden umutluydum yine olmadı
-
yeterlilik sınavı 14 nisan, bununla bizim ilgimiz var mı, artık her seyden bir sey çıkarmaya basladım
-
@denetcii Neden enayilik olsun dostum gidecek arkadaşlar önce kendileri için sonra hepimiz için gidecek sonuçta bir kişi girmedi bu mülakata.
-
Arkadaşlar benim aklıma bir fikir geldi Ankarada ki arkadaşlar bakanlık ve külliyeyi kovalarken bizlerde Cumhurbaşkanımızın Cuma günü İstanbul Kısıklı’da olduğu vakit hep gittiği camiye gidip namaz çıkısında sesimizi duyurabilirmiyiz diye düşündüm siz ne dersiniz.
-
bakanlıkla sgk önüne siyah çelenk koyup umudumuzu, hayallerimizi öldürdünüz desek? sonra da fotosunu çekip bir şekilde sosyal medyada ses duyurmaya çalışsak iyice kafayı yedim
-
@tgc9 Sınav yedinci promosyonun yetki sınavı dostum. Sizden bagimsiz bir surec.
-
@eşref-i-mahlukat olabilir bence. bu da bir umut, duyması yeterli
-
@eşref-i-mahlukat böyle bir şey mümkün mü , yanına yaklasıp 2 kelime edebilir miyiz. Pek sanmıyorum. Onun için dahi sayın cbaskanım , gencler size kısa birsey söyleyecek diyen birisi lazım.
-
@senozli5334 zaten onu diyecek birini de tanısak derdimizi söyletir şimdiye kadar açıklatırdık.. nasıl bir çaresizlik bu
-
@resetat o arkadaş bendim de öyle toplu bişey olursa önemser belki ben sadece popüler falan ya you tube şeyi çektiler hep pr onlar diye biliyorum bi de ben bireysel olarak ulaşmaya çalıştığımdan ilgi görmemiş olabilirim denemekte fayda var ama güzel bir çoğunluğa ulaşılırsa ve istikrarlı bir şekilde üzerine gidilirse işe yarayabilir ya da diğer grup başkan vekili var onun da twitterda takipçisi az o da denenebilir
-
@aliyar-bey, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Forumlarda genelde yazmam ama hani tam sigarayı yakınca yemek gelir ya benimki de o hesap yazarsam yarın veya çarşamba açıklanacakmış gibi hissettim o yüzden yazma ihtiyacı hissettim. İnşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur arkadaşlar
İlk iletim neymiş diye merak edip baktım, üstünden 3 ay geçmiş üstüne kaç sigara yaktık, kaç ileti yazdık ama değişen hiç bir şey yok