9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Benide engellemiş zat-ı şahaneleri Muhattap olduğumuz yetkililerin zihniyeti böyle işliyor demek ki bizde bunlardan insaniyet bekliyoruz. Çok sinir bozucu bir durum ne desem boş bildiğim tek şey çok ah aldılar elbet karşılarına çıkar bir gün bu yaşattıkları.
-
Rt yapanlar bile engellenmiş galiba çünkü ben hiç kendisini eklememiştim Twitter da çok içler açısı bir durum bu bizi engellemek yerine keşke bakanlığa bi telefon edip noluyor deseydi gülsem mi bilemedim resmen trip yemiş gibi hissettim bu iş iyi gitmiyor ya hayırlısı olsun arkadaşlar
-
Profiline baktım. RT yaparak maaş alanlardan galiba
-
Arkadaşlar sizler başarılı insanlarsınız. Ders çalışın başka kurumların kapısını çalın veya özel sektöre açılın. Hükümet vatandaşı bu kadar mağdur etmemeli. Ömrü 60 yıl olan bir insanın 6 ayını harcamaya kimsenin hakkı yoktu. Çok yazık.
-
Bir de ben yazayım beni de engellicek mi
-
Kraldan çok kralcılık mı çok yazık gerçekten bu yaklaşım.
-
Bir sahte hesap daha açıp peş peşe yazasım geldi :))) Engellemek nedir ya
-
Arkadaşlar mazhar yıldırımhan mesaj attığımız kişiler arasında mı peki?bide buna mı yazsak yüzünde nur var gibi belki kaale alır;)))
-
@freeboy hocam o pek takilmiyor twitterda. Onu da çok etiketledik.
-
Kocaman adam yaptığına bak çocuk gibi ya kimlerle muhattabiz Allahım
-
Zihniyetini merak ettiğimden şöyle bir göz gezdirdim şahsın twitter adresine ve bulunduğu mevkinin verdiği kuvveti arkasına alarak muhtemelen yanıtsız kalan uydu alıcısıyla ilgili şikayetiyle ilgilenilmesi için twitterdan yaptığı paylaşımı gördüm.Şikayet nedeni de plastik kokusu Tam bir zavallı . Çiftlik bank yatırımcısı.
-
Bence genel olarak A grubu sınavlarla ilgili bir haber nasıl yaptırırız, bunu düşünelim.
Biri köşesinde yazar, öteki ana haberde söylerse faydalı olabilir. -
Arkadaşlar milletvekilleri olsun bakanlar yüksek bürokratlar olsun , sosyal medya hesapları danışmanları tarafından kullanılıyor hesaplara twit atsak bile ya söylerler ya söylemezler , sizi engelleyende kendisi değil danışmanıdır
-
@venica hocam danisman alayimizi niye engellesin. Hem bakanlik musavirinin danismani olacagini sanmiyorum.
-
Beni de engellemiş tabi ki ama neyse çok da önemli değil. Gün gelir bizden aldıkları ahlar için af dilerler... Ben olumlu bakıp mesajlarımızın yerine ulaştığını umuyorum.
-
Fazla bildirim gidince rt yapcaği kisilerin twitleri gözden kaçmasin diye engellemistir ilk kim rt lerse koltugu daha sağlam oluyor.
-
En geç açıklanan çsgb mülakatı ne zaman bilen var mı onunla mukayese etsek ya da en uzun açıklanan her hangi bir kurum mülakatı
-
Nisan olsa diye dua edeceksiniz diyen arkadas hakli çıkacak bu gidişle.
-
arkadaşlar sgk batmış başka kapıda iş arayalım artık...
-
@krtalprn 1 yıldı herhalde iş müf.