9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@waitforit teşekkürler hocam
-
engellıyolar
-
- Promosyon 74 günde açıklandı, 8. poromosyon 102
İkisinin toplamı 176 yı geçmez diye düşünüyorum
- Promosyon 74 günde açıklandı, 8. poromosyon 102
-
Gayri resmi hesaba mı yardırsak.
-
@kai-hitwatari ben onların kim olduğunu yeni öğrendim
-
@krtalprn dogrudur hocam pek bilinmiyor.
-
Bu yıl açıklanır inşallah
-
arkadaşlar show ntv gibi kanalların whatsapp ihbar hattı ile iletişime geçip oradan yazsak bir yararı olur mu haber yaparlar mı
-
@tgc9 ntv 0532 306 30 30 show 0536 266 90 00
-
yani bizzat hepimizin çıkıp televizyonda bağırması böyle bir haber olması lazım da işte sonra hiç almayacaklar beklediğimizle kalacağız
-
Bir çocuk vardı karadenizli "bezdum bezdum" diye isyan ederdi. Bende bezdumm.
-
Hayırlı cumalar arkadaşlar rabbim dualarımızı kabul eylesin
-
Laffer eğrisi gibi bir süreç 102 gün optimal noktaydi 102 güne kadar heyecan tavan yapti 102 den sonra geçen hergün heyecanin azalmasina yol açti.
-
iyice bekletip alırsak mesleklerinin kıymetini bilirler mantığıyla yapıyorlar sanırım alım işini
-
@burcuburcu tam tersi soğurum o meslekten lanet ederim bir an önce çalışacak başka meslekler ararım şu anki görüşlerim bu yönde. açıkçası guy olmayı buna yeğlerim maliye bakanlığını öpün başınıza koyun. yada düz memurluğu kimisi guy olmuş hala denetmenlik peşinde canına yandıklarım ya
-
@burcuburcu ben listede adım olursa şayet cidden fena halde kıymetini bileceğim bu sürecin bu kadar sıkıntılı olmasının da elbet bir sebebi vardır diye düşündüğümden
-
@paretowilfredo hocam duyum varmidir?
-
@hattorihanzo Malesef dostum. Tembih ederek haber alabilecegim dostlar son aldigim bilgilerle biraktim.
-
@paretowilfredo başkana sorsak mı, bir duyum var mı diye:)
-
@budageceryahu Bazen bizim daha cabuk haberimiz olur gibi geliyor dostum.