9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Millete yalvarmaktan tiksinti geldi artık bana hakkımız olan birşeyi isterken bile yalvarıyoruz sinirlerim bozuluyor kendimi zor tutuyorum
-
Arkadaşlar, serzenişlerimizde haklıyız. Sonuçta çalmadık, çırpmadık emeğimizin peşindeyiz.
Ama şu da bir gerçek ki, ne bakana ne başkana ne de Cumhurbaşkanımıza öyle elimizi kolumuzu sallayarak ulaşmamız mümkün değil. Randevu almak, araya hatırlı kişileri sokmak lazım biraz da.
Dernek başkanı ön ayak olsa, aramızdan bir kaç kişi ile kuruma ziyarette bulunulsa, bu da bir şeydir. O zaman samimiyetlerini görmüş oluruz. Her halükarda bizi ciddiye alan yok. Ayrıca, her salı günü mecliste partilerin grup toplantıları var. Bir kanal bulabilirsek, oralarda da mevzuya dikkat çekebiliriz belki. Defalarca twitter etkinliği yaptık, somut bir cevap alamadık. Araya hatırlı birilerinin girmesi şart. Aramızda böyle birini tanıyan biri olsaydı, onun sayesinde süreç daha kısa olurdu. Demek ki herkes gariban :))) -
Instagram ve youtube'dan gayri resmi hesaba yardırsak nasıl olur? Bilmeyenler için meclisin gençlere ulaşmak için açtığı hesap.
-
@kai-hitwatari twitterde de varmış. Hamza Dağ'da hesapla ilgileniyor.
-
Bakan hanım ntv de şu an mesaj atamıyor muyuz
-
@freeboy hocam atiyoruz ama atsak da kendi bildiklerini soyluyorlar. Konu disi hicbir sey konusmuyorlar.
-
Arkadaşlar ntv yi aradım soruyu ilettim ancak hazır röportaj arasına bu soruları ekleyemiyoruz dediler önceden hazırlanmış soru ve cevaplar...
-
90 (212) 335 00 00 ntv yuklenin arkadaşlar.
-
Bakan ile konuşan arkadaşa bakan daha var demişti demi yanlış hatırlamıyorsam ya da bu hafta değil mi demişti
-
15 Mart’ta açıklanacak duyumunu kim söylemişti
-
Nasıl bir ilan duyum dahi yok. Bir tek kelime yok. Bu kadar mağdur edilen başa aday yok. Anlamış değilim bu kadar beklemekle neyi hedefliyorlar.
-
Hepimiz dua etsek yasin mi okusak ne yapsak
-
Bir arkadaşı Serkan Aydın engellemiş. Bende baktım beni de engellemiş. Başka var mı aramıza katılan
-
Beni de engellemiş
-
beni de engellemis kimdi o
-
@mağdurum bakanlik musaviri daha yeni kesfetmistik kendisini bugun kaybettik.bir hafta dayanamadi. Basimiz saolsun.
-
@kai-hitwatari yaptığı cok yanlis bence.engellemek olmamis yani.neyse kendisi de bir gun bu durumlara duser.bugun bize yarin onlara
-
Beni de engellemis
-
Demek ki coğumuz engellenmiş. Bizlerden kimse hakaret etmedi. Tamam fevri çıkışlarımız oldu ama kimseye saygısızlık yapmadık. Dediklerimiz de bu kadar günün vermis oldugu dolgunluk. O makama gelmiş biri için kesinlikle yanlış bir hareket. Demek ki bakanlık sesimizi duyuyor ama ilgilenmiyor gibi bir sonuç çıkıyor ortaya.
-
@kai-hitwatari engellemek nedir ya aa!! çok sinir oldum oturdukları koltukları babalarının malları zannediyorlar galiba