9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Arkadaşlar yazıyor musunuz lütfen 3 5 bişeyler yazın sonra bırakın maksat hareketlilik olsun bakın hafta başı belki yüzyüze görüşcez gidip sadece konuyu sıcak tutalım yeter
-
@freeboy randevu için umut var mı hocam?
-
@conmaynard soran olursa tweet atarken öldü dersiniz
-
@conmaynard umut her daim var hocam Allahın izniyle:)
-
@freeboy Randevu sürecinden bizi de haberdar edin hocam,merakla bekliyoruz.
-
@kai-hitwatari tivit attıktan sonra dahada üzülüyor insan. 2 yıl ders çalış gece gündüz,çok güzel puanlar al ama hakkın olanı almak için tivitırdan yalvar
-
@freeboy hocam cb danismanlarindan randevu alsaniz nasil olur. Akil vermek gibi olmasin ama bir suru danisman var biri biri kabul eder dedimizi dinler. Bu konuyu da dusunebilirsiniz
-
@kai-hitwatari tabi dostum aklımızda olsun onu da deneyelim zarar etmeyiz
-
Bence twitter da bilmem nerde daha fazla kendimizi küçük düşürmeye gerek yok. Herkes görüşünü söylemekte özgür.
Sadece 84 taban puanı olan bir kurum mülakatında. Minimum 84 alan insanları yalvartmaları biraz ağır geliyor.
Sonunda birgün açıklanacak.
Hukuk herkese lazım..
Adalet mülkün temelidir.
Allah, hak ve adaletle idare edenleri sever.
Bir kulaktan girip diğerinden çıkan bu sözler önemli. Bu dünya gelip geçici yaptığınız eziyetler de geçecek.
İyiki ölümlüyüz... -
Bin değil on bin de twit atilsa önemi yok onlar için onlar twit sayisina değil twiti atanin mevkisine makamina bakiyolar siradan aciz kullar önemsiz.
-
ömrümden ömür çaldılar. hakkimi yediler resmen 6 aydir beni bekleterek hakkimi yediler.asla helal etmiyorum.etmeyecegim.
-
Çabalamaya devam edelim arkadaşlar ama unutmayın her dört kişiden üçü elenecek olası vmy ve guy ilanları yakışıyor kpss için de tekrara başlamanın zamanı gelmiş, odağı derslere çevirmenin akıl sağlığımız açısından yararlı olacağı düşünvesindeyim @qesnay arkadaşınızın da dediği gibi eninde sonunda açıklanacaktır. Keyif bekliyoruz anlaşılan, dün fake hesaptan twit atmayı bıraktım yarından itibaren ders çalışmaya başlıyorum. Gönülden istediğim bir meslekten ve kurumdan soğuttular beni.
-
Yazmayayım yazmayayım diyorum işi gücü olan arkadaşlarım gel dolaşalım hava çok güzel diyorlar ben ise kütüphanedeyim maalesef gelemicem diyorum 2015 ten beri böyle guydan elen vs vs biz ne zaman gezip eğlenicez hele bu havalarda iyice darlanıyorum içimi döktüm gidiyorum.
-
Önümüzdeki haftadan umudu olan var mı. Öyle bir ruh haline girdim ki Başkan yarın açıklanıyor twiti atsa bir ay daha bekletirler gibime geliyor.
-
@eşref-i-mahlukat karamsarlık olmasın ama yok benim ümidim
-
@eşref-i-mahlukat Ben bu aydan ümidi kestim
-
Nisan ayında bile açıklanacağına inancım kalmadı . Çok yazık Twit atasım bile gelmiyor benim artık . En iyisi ders çalışmak galiba ama o nasıl olacak bilmiyorum ..
-
Bir dokun bin ah işit derler ya hepimiz tam o durumdayız. İçimizde kuruma ve yöneticilere karşı zerre güven bırakmadılar. İnşallah hiç beklemediğimiz bir anda açıklanır.
-
arkadaslar vallahi billahi sogudum meslekten zaten kazanamicam da bu gidise uzulmicem yani=)
-
Twitterda gastarbeiter in yazdıkları ruh halimizin kanıtı harikasın dostum devam et hiç bu yolu denememiştik sayende belki açıklanır