9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@kısırdöngü ters psikoloji uyguluyor
-
O değilde bu SGK denilen kurum sınavdan olumsuz netice alan arkadaşlardan nasıl helallik alacak? Kimden hesap sorulacak, kim bu konularda hesap verecek? Ahiret inancıyla ilgili bunların bildiği ancak bizim bilmediğimiz bir durum mu var?
-
@antimülakat Gerçekten kazanan arkadaşlar unutacak devam edecek ama kazanamayan büyük bir kitle için bu durum büyük hayal kırıklığı yaratacak.160 gündür olumlu sonucun sonunda sahip olabileceklerimizin hayalini kuruyoruz.
-
@krtalprn güldürdü akşam akşam sürekli aynı şeyleri yazmaktan okumaktan gına geldi farklılık olmus,bu kadar twetle dikkatlerini çekemedik söylenecek soz bırakmadılar
-
Denetmen yardımcılığı sonucunu bekleyenlerden değilim ama arkadaşların çırpınışına bu kadar kayıtsız kalınmasına üzülüyorum. Eski gonderilerime baktım 8 ay evvel bakan değişmiş ve iyi temennilerde bulunmuşum ama maalesef dualarım kabul olmamış. Bu girdap yutmadan bizleri bir mucize gerek ya da mucize olacak birileri.
-
Gelmeyen sonuç gelmeyen yeni ilan demek. Boşuna geçen 6 ayda kazançlı çıkan tek kesim sigortasız işçi çalıştıran işverenler.
-
Baskan twitteri hatirladi sifreyi unutmamis demekkiama bize cevap vermeyecektir.
-
@hukukcusmith sanirim bir sonraki twit 23 nisan diğeri 19 mayis aralarda da aciklancak twiti gelir belki.
-
@kısırdöngü uyuyamadım buralardayım psikoloji darma duman hepimizin
-
@krtalprn forum uyumus galibakimseden ses yok herkes inzivaya çekilmis
-
Bence herkes takibi bıraktı akıl sağlığı için. Hatta bir grup 10. promosyonu artık beklemiyoruz, KPSS çalışmak daha mantıklı
-
herkes görüyor. buraya bakmayacağım artık diyen bile dönüp dolaşıp geliyor dayanamıyor pusuda millet en ufak bir duyum parçacığı buraları şenlendirir:)
-
günaydın bu arada herkese iyi pazarlar diliyorum:) hasta olarak uyandım çok halsizim ve bu durum neredeyse hoşuma gidiyor hiç bir şey yapmamak için güzel bir bahane edindim en azından bir hafta kafam rahat istediği kadar hava güzel olsun millet gezsin dolaşsın umrum değil
-
@yasaklı geçmiş olsun hocam
-
@krtalprn teşekkür ederim
-
Çanakkale Zaferi'nin yıl döneminde Afrin merkeze girildi. Vatanımız, milletimiz, devletimiz için hayırlı olsun. Allah kahraman ordumuzun yardımcısı olsun.
-
Iyi pazarlar arkadaşlar hafta içi inşallah aramalara devam edicez belki bu hafta yüzümüzü güldürcek bi haber çıkar..
-
@freeboy şuana kadar randevu için, olumlu bir geri dönüş olmadı mı hoca?
-
Bu hafta için birşeyler duyan varmı,yada martida geçeceğini duyan iyi kötü bir duyum varsa paylaşın lütfen çok sıkıcı oldu artik
-
@kısırdöngü artik aliskanliktan bakıyorum foruma. mulakata girdigimi bile unuttum resmen.