9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
0312 207 80 06
0312 296 60 49
0312 207 84 43
Bu numaralar sgk nın sınav hizmetleri insan kaynakları ile ilgili numaraları sgk denetmenlik mülakatı hakkında bilgi almak diye başlayın geçen hafta arkadaşlarımız aradı diye gelişme bölümüne girin gerisi doğaçlama:)
0312 296 62 92 bu bakanlık numarası arkadaşlar randevu alabilir miyiz bu konuda kim bilgi vercek baskısını da burdan yapabiliriz hepimize kolay gelsin öğleden sonra mesai başlasın lütfen -
@tgc9 haberin kendisi zaten kurumun bizi takmaması
-
@freeboy çok güzel uğraşıyorsunuz emek veriyorsunuz hakkınızda hayırlısı olsun
-
tek tek aradım bu numaraları telde verilen bir kaç numarayı da aradım. adam yemin etti artık o kadar sıkıştırınca bilgisi olmadığına biz de sıkıştırıyoruz ama inan en ufak bir bilgi alamadık diyor . nereye söylediniz siz dedim bakanlığa mı yok bakanlıkla alakası yok tamamen kurumda bu iş dedi. mecbur bekleyecekler demiş komisyon
-
@yasaklı mecbur bekleyecekler diye iş mi olur ya rahatlığa bak nerden geldiğini unutmamali insan bizde yarin bir gün atanirsak bı söz sahibi olursak unutmayalım bugunleri
-
Devletin gücünü kendi gücü zanneden insanlar ...........
-
Bakanlik kuruma kurum bakanliğa gönderme yapiyor birbirlerine trip atiyolar sanki sen acikla yok canim ben aciklayamam sen acikla.
-
-
@freeboy ilk numara ilgimiz yok insan kaynakları dedi
Ikinci numara atarli bir şekilde insan kaynakları ali aksakali arayın dedi
3. numara açmadı
Ben başka buldum ali aksakala ulaşmak için zaten o da başka numara verdi iki tane bir tanesi 3. Verdiğindi sanırım diğerini anlayamadim
Sonuc=alakaları yok bunların zaten alakaları olsa 5 buçuk ayı görür muyduk ki... -
Cumhurbaskanımız duy bizi. Gerisi yalan.
-
Anlaşılan bu ülkede bizi önemseyen tek bir kişi bile yok
-
Ne yapacağız arkadaşlar artık birinin bizi duyması lazım yoksa bunlara kalsak iki kurumda birbirine trip atıyor resmen
-
Halk bankası bile açıklanacak yarın diyorlar şaka gibi
-
@kardinalist Yapabileceğimiz hiçbir şey kalmadı gibi
-
Bizede aynı şey söylendi ama yarın bir daha aricam belki utanırlar
-
Allahım bu nasıl bir şey bekle bekle hiç bir açıklama yok nişasta bazlı şeker bile gündem oluyor biz yokuz resmen bir açıklama zor mu bu kadar
-
Sanki bakanlık tek bir kişiye vermiş bu işi sonuçlanmak bilmiyor.
-
acaba çok ayrılan oluyor, giden gitsin kalanlara zaten "bizimlesın" mi demek isteniyor? 10. promosyon olacaktı hayallerimde bu ara.
-
Vallahi ben çok gerildim sınava girmediğim halde.Allah yardımcınız olsun arkadaşlar
-
Biz huniyi çoktan taktık:))