9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@furkitofaso hocam yok mu duyum
-
Vakıfbank sonuçlarıda açıklandığına göre açıklanacak başka sınav kalmadı artık açıklarlar
-
@agustcomte az daha bekleyelim ilgöç ve merkez göç mülakatları da bir kaç aya açıklanır
-
@paretowilfredo hocam bir ses yok mu bilgi alabildiğiniz kişilerden. Ne oluyor ne durumda ne bekleniyor hiç bir bilgi verilmiyor mu
-
@ibrafive Dostum haber aldıkça paylaşıyorum biliyorsun. Durum şu an stabil belli aralıklarla yokluyorum, takdir edersin ki her gün sorma şansım yok malesef..
-
SGK gerçekten bu sefer durumu iyice çıkmaza soktu. Alacakları 400 kişi mağdur ettiği insan sayısı 1.500. Çoğu kişi, bu mülakata hiç katılmasam daha iyiydi denilecek günler yaşatılıyor. Bu insanların ailesi var, eşi dostu çevresi var. Her gün senin mülakat sonucu ne oldu sorusuna: Açıklanmadı diyebilmek ne kadar zor bu vicdanını yarı yolda bırakmışların umurunda dahi değil bu durum.
-
"Külliyede bir tanıdık olsa bu iş böyle olmazdı" diyeceğim ama siz de "orada tanıdık olsa denetmenlikle kim uğraşır diyeceksiniz" siz de haklısınız bir biz haksız olduk bu süreçte bu okuyarak haksız olduk, çalışıp 90 puan alarak haksız olduk, o puanla sgk peşinde koşarak haksız olduk ne diyeyim herkes haklı
-
Insanları dara sokan yetkililerin muhatap olmaması. Guzel guzel bizlerle iletişim kursaydılar bu kadar insan aklıllarını oynatacak noktaya gelmeyecekti. 164 gündür 1600 insanla dalga geçtiler, geçiyorlar, geçecekler de.
Şimdi daha iyi anlıyorum ilacının sigorta kapsamı dışında olan hastanın tv'ye çıkıp bas bas bagırmasını. Çünkü karşılarında kendilerini muhatap alacak kimse yok. Ne olursa olsun işin çsgb ve sgk'ye düşmesin arkadaş. -
@agustcomte sanırım bilişim personeli alımı vardı yakında o da açıklanır
-
Şuan ne zaman açıklanacağından çok nasıl bir işlem yaptıklarını merak ediyorum. Gelişmiş bir laboratuvarda evraklar üzerinde mikroskobik işlemler yapıyor olmalılar. Belki de bizim listeler sayesinde birçok hastalığın tedavisi bulunur.
-
Liyakatin, ehliyetin, ferasatin önemini anlamayanımız kalmamıştır herhalde.
-
Bakanla konuşan bir arkadaş vardı ne demişti hatırlayan var mı
-
@krtalprn bakan az kaldi demisti.o da onumuzdeki hafta mi demisti yani su an icinde oldugumuz hafta bakan da hayir demisti
-
@mağdurum teşekkürler hocam
-
@mağdurum o dediği hafta geçtiğimiz hafta diye hatırlıyorum ben
-
@mağdurum hocam bakan geçen hafta için açıklanmaz demişti sanırım. Ama bu hafta açıklanacak olsa "bir sonraki hafta yada bir-iki hafta içinde açıklayacağız" tarzında bir cümle kullanırdı, şahsi görüşüm. Bence Mart sezonu kapattı önümüzdeki aylara bakacaz artık.
-
Belki de Bakan Hanım soran arkadaşı taşeroncu sandı. Artık kim konuya ne kadar hakim aklım almıyor. Mülakat hakkında kafamdan geçen senaryolardan 5 sezonluk dizi çıkar.
-
Kimsenin aklında bir şey yok mu ya ne yapalım ne edelim diye. Valla nasıl böyle bir hakka giriyorlar aklım almıyor. Yarın biz de böyle mevkilere geleceksek ve biz de bu hakka gireceksek Allah öyle mevki nasip etmesin, Allah kaldırabileceğimiz yük versin inşallah. Çünkü bu hakkın altından nasıl kalkarlar ben bile dert ediyorum adamların umrunda değil. Neyse saptım olaydan, cidden ne yapalım bi yolu olmalı
-
Reis maskeleriyle bakanlığı esir alalım. Sonuçları bulup açıklayalım. Eğer içeri sızma harekatı yapılırsa reis maskesini çıkarıp hülya avşar maskesini giyiyoruz. Şimdi herkes kendine birer şehir ismi koysun. Hadi bitirelim şu işi.
-
@kai-hitwatari La casa de sonuç mu diyorsun yani hocam