9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@kai-hitwatari istediğin ayete istediğin söze dayandır bu kadar uzamasının bir bahanesi olamaz.. anca çocuk avutursunuz
-
@kai-hitwatari sanirim 1600 kisinin de kazanacağini düsünerek bunu söylemis.
-
Sanki herkes kazancak da geç olsun güc olmasin deniliyor saka gibi değil mi.
-
Her sartta 4 de 3 ümuze güc olacak zaten farkinda değiller hala.
-
rizki verenin Allah oldugunu zaten biliyorum inancim geregi boyle amaaaaa sonucun gec aciklanmasini da mi buna bagladilar ne bicim bir ortam oldu....yazik
-
@mağdurum sıkışınca dinden gir oradan yırtarım mantığı işte ama tahammülünde bir sınırı var artık ne kadar dinden girersen gir kimse avunmaz 6 ay oluyor yahu
-
Yakinda derler ; "sonuclarin aciklanmasini istemeyenlerle kudüsü baskent ilan edenler ayni ust aklin ürünüdür" diye o zaman tekbiiiiiirr
-
Facebooktaki grupda bir arkadaş kendine göre bir hesaplama yapmış mart sonu nisan başı kesin gibi diyo hesaplamalar çok az yanılır demiş bir de bakalım bu da bir duyum sayılır yine
-
@kai-hitwatari 6 aydır beklediğimizi bildiği halde söylemesi kolay... Süreç 3 ayda açıklansaydı evet haklı gerekçeleri bizler de anlardık ama 6 ayın hiçbir haklı gerekçesi olamaz bunca kurum yazılı sınav + mülakat yaptığı halde bile açıkladı. Ne diyeyim yazık...
-
Rızki veren Allah ancak Allah kimseye oturdugu yerden rızık vermez. Bizler cabalıyoruz ömrümüzün en önemli yılları ders calışmakla ve beklemekle geçiyor. Bu kadar basit bir olay bu kadar fazla uzamamalı.
-
@krtalprn hocam ben sordum yakinda cevabini vermisti.Bu hafta bekleyelim mi demistim bakan hanim da yok bu hafta degil demisti.Bence bu gidişle 2 nisandan sonraya kalir.
-
@Kai-Hitwatari hocam bişey yazma ihtiyacı duyup da oyalama amaçlı yazılmış bir cümle belli ki.. Teftiş başkanının insiyatifinde bir durum değil ancak bizden fazlasını bilip paylaşmadığı bir gerçek, bence hiç birşey yazmasa bundan daha iyi.. Oyaladıkları insanların üni bitirmiş 24-25 yaş ve üstü insanlar olduklarının farkında değiller sanırım çocuk gibi oyalamaya çalışıyorlar. Oyalasınlar bakalım daha nereye kadar sürecek bu bekleyiş çok merak ediyorum. Madem ki dinden imandan girecekler önce 1600 insanın haklarına girdikleri için helallik istesinler zira ben açıklanıp da mantıklı birşey söylenmedikçe şu durumda hakkımı helal etmiyorum öbür tarafa üstlerinde bu kadar insanın hakkıyla gitmeyi kendilerine yediriyorlar demek ki, o yüzden hiç boşa din iman ayet hadis yazıp da çocuğa şeker verip git oyna der gibi oyalamasınlar kimseyi... Haddinden fazla öfkeyle doldurdular bunca insanı ve zamanımızı fazlasıyla çaldılar, ne yerde ne gökte hakkımı helal etmiyorum, Allah sebep olanların işini rast getirmesin yaşadıklarımızın aynısını yaşatsın inş...
@kai-hitwatari, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Teftiş başkanı şöyle cevap vermiş.
Süreç uzamış olsa da mutlaka haklı gerekçeleri vardır. Türkçemiz’de, “geç olsun ama güç olmasın” diye bir sözümüz var. Ayetle sabittir ki “Rızkı veren Allah’tır.” Umutsuzluğa kapılmayın.
Ne denir ki artık. Ne kadar çabalarsak çabalayalım bir sonuç alamayacağımız ortada.
-
@muratkilicc eyvallah hocam inşallah Mart'ta son bulur kurtuluruz bu belirsizlikten
-
Hayati Yazıcının son tivitinin altı bomboş
-
Kazanan için geç olacak. Kaybeden içinse hem geç hem güç olacak. 6 ayın mantıklı tek bir açıklaması yoktur.
-
teftiş başkanına sormayalım artık bence
-
Valla artik kimseye yazmamak lazim zaten onlar bir iki dakika beklemeyi goze alamazken 6 aydir beklyen insanlara hala söyle sabredin böyle sabredin diyorlar evet olmayan uyku ile olmayan para ile olmayan iş ile sabirli olalim var mi baska nasihati olan.
-
@muratkilicc, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@krtalprn hocam ben sordum yakinda cevabini vermisti.Bu hafta bekleyelim mi demistim bakan hanim da yok bu hafta degil demisti.Bence bu gidişle 2 nisandan sonraya kalir.
Bakana mi sordun
-
@terkiphatasi aynen
-
@muratkilicc bakanin bizden haberi varmis demek
İnsallah taseron olarak algılamamıştır sordugun soruyu