9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@kai-hitwatari dikkat spoiler içerir !
-
@aliyar-bey benim aklıma çok uçuk bi fikir geldi, bu hani çatılara çıkıp intihar edecem ayağı yapıp polislerden falan para alıp inen tipler var ya parasını verip çatıya falan mı çıkartsak iki haber olsun insin tekrar
-
@aliyar-bey hocam biz elimizden geleni yaptık. Bi "açıklamayanın annesi babası ölsün" yazmadığımız kaldı Bence tweetlerimize iyice alıştılar, artık tweet atmayalım sessizlik huzurlarını bozar belki
-
@aliyar-bey hocam başka seçenek mi bıraktılar bize. Sonuçları ya gidip biz alıcaz ya da gidip biz alıcaz. Ikisinden birini secmek zorundayız.
-
Twitlerimiz kaale bile alınmıyor , makam sahibi olmuş bir kurum çalışanının twetinin altında ,kaale alınmamış twitlerimizi gördükçe daha çok sinirleniyorum, bakan ya da CB hariç twit atmasak daha anlamlı
-
@venica hocam onlara atmak da çözüm değil. Sabahın ilk saatlerine kadar uyumuyorum çoğunlukla. Sayın CB nına saniye başına tweet atılıyor neredeyse. Bizim tweetleri görme ihtimali kendisiyle yüz yüze görüşme ihtimalinden daha düşük.
-
Kısıklı'da parka kamp kuralım (tabi polis saniyesinde bizi paket yapmazsa) :))
-
@krtalprn yok hocam olsa paylaşıcam zaten iş çok ilginç bir yere gidiyor ben hiç açıklanacak demedim ama kişisel beklentim de artık yavaş yavaş sona yaklaştığımız yönündeydi daha hiç bir girişim veya çalışma yok nedensiz bir şekilde bekletiliyoruz malesef
-
Arkadaşlar bu arada geçen duymuşsunuzdur atanamayan bir öğretmen intihar etmiş o çocukla ben lisede aynı yurtta kalmıştım ben de sonradan öğrendim içinde bulunduğumuz durumla alakalı diye bundan bahsediyorum hepimiz çok zorlu bir süreçten geçiyoruz psikolojik olarak kaldırılması çok güç şeyler yaşıyoruz ama birşeyi unutmamakta fayda var diye düşünüyorum bence hiç birşey için değmez hepimiz başarılı çalışkan insanlarız buraya kadar geldiysek bir şekilde hayatta bizler iyi yerlere geliceğiz o yüzden sabretmeli çalışmaya hayatla mücadele etmeye devam etmeliyiz herkese iyi geceler diliyorum
-
@meçhulasker öyle mi twit atsak belki de öyle yazmamızı bekliyorlardır :))
-
@kai-hitwatari hocam geçen yazdığın gibi bezdum bezdumm
-
Mart ayında açıklanacağını sanmıyorum dostlar bu ayı da çıkaracağız
-
Artık biri güzel bı haber versin troll de olsa duymaya ihtiyacım var gibi hissediyorum artık çok yoruldum
-
@furkitofaso teşekkürler hocam Allah razı olsun
-
Dünyanın sonunu getirebilen Allah
Elbette senin dertlerinin sonunu getirecek
Sabret ! -
Aynı saatte herkes çatıya çıksın atlayacak gibi yapalım en iyi ses bu getirir birde pankart kocaman herkes görsün kafamda deli hareketler iyice kafayı yedim artık . Hakkımı zerre helal etmiyorum yaşattıklarını yaşayacaklar
-
@htist Ehli cennet olup kapıda 6 ay bekletilme gibi bir ilahi adalet sizce makbul müdür hocam?
-
Nisan ayından bile umudum yok. Bence bir sonraki alımı KPSS sonrasına bırakmak için yapıyorlar.
-
Yok mu güzel haber verecek bir insan evladi nereye kadar böyle gidecek.
-
Teftiş başkanı şöyle cevap vermiş.
Süreç uzamış olsa da mutlaka haklı gerekçeleri vardır. Türkçemiz’de, “geç olsun ama güç olmasın” diye bir sözümüz var. Ayetle sabittir ki “Rızkı veren Allah’tır.” Umutsuzluğa kapılmayın.
Ne denir ki artık. Ne kadar çabalarsak çabalayalım bir sonuç alamayacağımız ortada.