9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@b-ays ilahi hacı abi
-
Arkadaşlar ilk defa duyum paylaşcam umutlanmayın sadece duyduğumu yazmak istedim bir kesinligi yok ancak soyleyen kisi cok onemli bir yerde calısiyor sizin de bilginiz olsun. Bu hafta acıklanacakmış. Bana inandirici gelmedi ama yine de paylaşıyım dedim
-
@sirius başkan twit atsa inanmayacak duruma geldik 9.promosyon çok çılgın gelecek SGK nın çekeceği var 9.promosyondan
-
@htist duyumlara inanasim gelmiyor artık. Insallah dogrudur ama dedigim gibi yine de umutlanmayi, sonra insan uzuluyor
-
@sirius ağzından bal damlıyor bal
-
@sirius hocam kaynak bakanlık mı kurum mu ?
-
@krtalprn hocam cok detaya girmeyelim, arkadaslar umutlanmasın sonra beni topa turarsiniz
-
@sirius Hocam bu hafta olmazsa en geç şu zaman gibi bir durum var mı
-
@sirius hocam tutmayız valla ya bakanlık mi kurum mu bizim için çok önemli açıklanmasa da senin canın sağolsun
-
@sirius ben her zaman +1 hafta koyarım hocam merak etmeyin en azından bu ay bitsin de
-
@krtalprn konumunu sormuyoruz hocam bakanlık mı kurum kaynaklı mı duyum diyoruz
-
@kaldoraç bu kadar yakin bir zaman vermesi beni şaşırttı. Yazip yazmamakta cok kararsiz kaldim.
-
@sirius heyecandan kendime yazdım mesaj hocam biz duyumunuzun konumunu değil duyum bakanlık kaynakları mı SGK mı onu soruyoruz açıklanmasa da canın sağolsun
-
@krtalprn bakanlık hocam
-
@sirius eyvallah hocam Allah razı olsun
-
@Sirius bu hafta derken bu hafta mı :))soruya bak aklıma ilk bu soru geldi heyecandan!hunimi patlatan bir soru biliyorum sizi topa tutmazlar başından beri buralardasınız :)) ohhh bi duyum iyi geldi
-
@poisson Hocam inşallah dogrudur beklemekten çok sıkıldım. Dedigim gibi bu kadar yakın zaman verilmesi bana inandırıcı gelmedi ben nisani bile gözden çıkarmıştım
-
@sirius öyle tabi ben nisanı gözden çıkarmadım nisanın son haftası BENCE (ASLA DUYUM DEĞİL) en son açıklanması gereken tarih;) ama gerçekten duyum ferahlattı olmasa da canın sağolsun!çok karamsar bir gündü sanırım sevilen kul eşek hikayesi oldu bugün özelinde benim adıma
-
165 gün olmuş hocam duyumu yargılayacak hal mi kaldı bizde. Artık olursa olur olmazsa canınız sağolsun. Başkan tweet atsa bile şüpheyle yaklaşacak bir güruh var karşında. Artık sonuc gelsin.
-
@kai-hitwatari Kuran üzerine el basıp resmini atmadan inanmam