9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Bende bu aralar sağlam kaynaklardan olmasa da sona gelindiğine dair duyumlar alıyorum bana göre son 3 haftanın içindeyiz bu 3 haftada her an aciklanabilir bugünde dahil
-
@royharper hala gvs devam mı ediyormuş hocam
-
@royharper Katılıyorum benim duyumum da bu yönde.
-
@resetat biri şu işi bana bir türlü aydınlatmadı gvs soruşturması ve arşiv işini forum doldurulmadan yapılmıyor diye biliyorum biz şu an gvs için mi bekliyoruz yoksa öylesine bir beklememi kurum yaptığı ve bakanlıktan sonra bir kez daha bizim gvs formu ve arşiv soruşturması kapsamında bir kez daha mı bekliycez
-
Dünkü duyumu veren @Sirius kardesim gibi duyum kaynağı çok da sağlam olsa bu saatten sonra bende inanmam MSB bugün açıklıyoruz dese ona bile inanmayacak durumdayım
-
Anlaşılan bi ben birşey duymamışım herkes bi anda döküldü..
-
@safitürk69 Bide anlaşılan herkesin referansı sağlam
-
@claark yok kardeş öyle olmuyor o iş tecrübeyle sabit.
-
@resetat sizin duyum nedir
-
Bu kadar boş duyumcunun olduğu başka promosyon var mı acaba
-
Bu promosyonun duyumlari dedikodu asamasini öteye gecemedi henüz.
-
@senozli5334 neye göre kime göre
-
Dostlar duyum bu sonuçta ne inanalım ne de karşımızdakini kıralım. 165 güne gelmişiz zaten hepimiz temkiniliyiz, dipteyiz. Ne duyuma seviniyoruz ne de gerçekten inanıyoruz. Bu noktada kimseyi kırmamıza gerek yok. Zaten yeterince kırıldık.
-
@senozli5334 bende duyumculara inanmıyorum bu sefer açıklanacağını düşündüğüm için paylaştım kaynağın sağlam olmadığını da çok ümitlenilmesin diye belirttim sizde inanmakta özgürsünüz ama boş kelimesi hoş değil
-
@royharper Teşekkür ederiz kardeşim bizimle de paylaştığın için.
-
Başkan twit atınca açıklandı sandım
-
@krtalprn başkan tweet attı diyince (Allah korusun) şehit haberi var sandım.temiz temiz yiyoruz kafayı hala dibini sıyırmamış olmamız takdirlik.
-
msb nin yine bizi tınlamamasi hayra alamet degil
Bu hafta aciklancak olsaydi bi aciklama yapmaz miydi -
@b-ays Bu hafta değil bu ay bile açıklanacağını sanmıyorum
-
@b-ays belki de bir sürpriz yapacak atın beni 165 gün olmasına rağmen böyleyim