9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Genel olarak her konuda duyarlilar ama 1600 genc insan icin bir aciklama bile cok geliyor.
-
@krtalprn Twittera bizden biri yazmisti sanirim “evleneceksiniz sgk denetmenlik sonuncunu bekleyen biriyle evlenin , onu birakmadiysa sizi de bırakmaz” :)) aklima o geldi
-
@b-ays hahaha
-
@b-ays Bence MSB son liste yayınlanması için eline gelene kadar asla bir şey yazmaz. Yani bugün saat 16.00 da açıklanacak gibi bir tweet bekliyorum ben en fazla...
-
@paretowilfredo Hocam şöyle bir teorim var görüşünü merak ediyorum. Şimdi listelerin açıklanmasından sonra belli bir süre geçiyor ya, mesela Ocakta açıklansaydı belki yine işe başlama tarihi mayıs haziran gibi olacaktı. Acaba listelerin açıklanmasında geçen zamanı uzun tutarız listeler açıklandıktan 20 gün sonra göreve başlatırız yine istenilen zamanda promosyon göreve başlar tarzında bir mantık kurulmuş olabilir mi? Gecikmesi nedeniyle rahat olmalarının tek açıklaması bu gibi geldi. Çünkü plan program dahilinde yapılan işler bunlar aksaması en çok kurumu tedirgin ediyordur.
-
@kaldoraç saat 16'yı geçti hocam
-
@kai-hitwatari Bugün için demedim hocam ya MSB en fazla açıklanacağı günün sabahında tweet atar demek istedim
-
@kaldoraç Şöyle oturmuyor dostum surec. Kurum mulakat biter bitmez listeleri yolladi hazirlayip. kurumun niyeti azami suratle baslatmak yeni ilana cikmakti. Bakanlik kaynakli surec bu hale geldi.
-
@paretowilfredo Üstad SGK müfettişliğinde de aynı usule uyuluyor mu ?
-
@paretowilfredo Anladım hocam. Bakanlık deyince bile içim ürperiyor inşallah insafa gelirler
-
Bence şöyle oldu, sgk listeyi bi adam aracılığıyla bakanlığa gönderdi. Adamın yolda başına bir şey geldi ama adam silik biri olduğu için kimse adamın yokluğunun farkında değil. Sonuç olarak sgk liste bakanlıkta sanıyor, bakanlık da listeyi daha göndermediler sanıyor. Yani bu açıklama en tatmin edicisi yoksa hiç bir bahanesi olamaz bu sürecin
-
@aliyar-bey 2 arkadaşımla ben kıstırdım köşede o elemanı listeler bende arkadaşlar istediğiniz an söyleyin bakanlığa ileteyim listeyi yada burada yayınlayayım veya listeyi geri sgk ya getireyim tercih sizin
-
@yasaklı hocam böyle tehlikeli şeyler yazma biri ciddiye alır sağlam küfür yersin, benden söylemesi
-
@aliyar-bey senden bana sıra gelirse bizde yeriz ya nolacak
-
@yasaklı benim yazdığıma inanan olursa hayali adam yer ama sana inanırlarsa direkt sana gelir küfürler hocam ️
-
Sinan Uzunpınar başkana "bu hafta açıklanacağı konuşuluyor önümüzdeki iki günde bunu bekleyelim mi sizce?" diye sordum.
"Valla inşallah diyelim. Bizimde bütün ezberlerimiz bozuldu. Diyecek birşey bulamıyorum. Allah sabır versin size" şeklinde yanıtladı. -
DİPTEYİM SONDAYIM DEPRESYONDAYIM YALVARIRIM GEL DE KURTAR!!!
Ruh halim -
@resetat Allahım kimse bişey diyemiyor nasıl bir promosyona düştük
-
cidden pes artık,bizimle dalga geçiyorlar bu haftadan da umut yok
-
delirsek yeridir hak verilir.