9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Bence haftaya biter bu iş
-
kisa surede,biraz daha vs.... biktik.
-
En son kısa süre içinde diyenin üstünden 56 gün geçti
-
Dunyanin en kisa fikrasi "Kisa surede aciklayacağiz"
-
kısa sürede açıklanacak demiş ne kadar kısa acaba kime göre neye göre kısa
-
Şükürler olsun kim o soruyu sordu ise memurlar nette ondan da Allah razı olsun bu mübarek günde çok hayır duası aldı
-
@mağdurum arkadaşlar bakan çok kısa sürede açıklanacak demiş. Memurlar. net 'te haber çıktı
-
Daha önce aldığım hiçbir suyuna güvenmemiştim o nedenle burada hiç paylaşmamıştım ama en son aldığım duyumlara bende inandım ve sizlerle paylaştım çok şükür Bakandan açıklama da geldi demekki bu sefer doğruymuş bakanlıktaki aşamada sona gelin benim tahminim 3 hafta idi hala geçerli
-
3 hafta derken 3 hafta içinde yani 21 gün içinde açıklanır diyorum her an olabilir
-
En kisa değil cok kisa değil kisa zamanda ayni yerde saymaya devam.
-
@royharper haftasonlari da dahil mi
-
@hukukcusmith bence bakan bizzat açıklama yaptığı için artık çok uzamayacaktir
-
Ben kendi adıma tatmin olmadım çok kısa süre yine uzamasın da
-
İlm-i muhasebede 1 yıla kadar olan süreler kısa süre sayılır.
-
Arkadaşa az kaldı dedikten sonra 2 hafta falan oldu sanırım herhalde çok kısada 1 veya1.5 haftaya tekabül eder oda haftaya yapar kafayı yedim sabirim
-
@hukukcusmith yok hocam dahil değil önümüzdeki haftadan çok ümitliyim benim tahminim maksimum üzerindeydi
-
Çok şükür bu mübarek günde umutlu bir haber aldık. Onların kısa süresi ile bizim kısa süremiz aynı değil arkadaşlar bu 6 ay içinde bunu anlamış olduk. İnşallah nisana sarkmadan açıklarlar.
-
Oha ben şok! Demek ki böyle bir mülakatın olduğunu sadece biz düşünüyormuşuz.
-
Hay Allah razı olsun biri bizleri dert edip Bakan hanıma soru sormuş. Kısa süre ifadesinin ucu açık kabul ediyorum ama bizi bu açıklamaya bile muhtaç bırakmışlardı hiç olmazsa varlığımızdan haberdar olduklarını öğrenmiş olduk
-
Bakandan bu şekilde cevap alınması gerçekten çok iyi oldu.Sürece olumlu katkı sağlayacağını düşünüyorum.İnşallah bunun üzerine ilgililere gerekli talimatları vermiştir.