9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@paretowilfredo üstad ne diyorsun bakanın açıklaması hakkında
-
Yanliz kısa değil çok kısa demiş haberin içeriğinde öyle yazıyor işte bu hayra işaret
-
Zaten 6 aylık bi süreç olduğu için bence hergün açıklanabilir. Zaten sınav sonuçları hep beklemediğimiz anda açıklanır. Benim tahminimce haftaya Sayın Bagli'nin tweetini görürüz ınsallah.
-
Arkadaşlar bence umutlanmayın öyle bir ortamda, 5 aydır açıklanmayan sonuçlar ne zaman açıklanacak sorusuna tabiki böyle bir cevap verir bakan hanım başka ne diyebilir ki ?
-
@deüdem çalışıyoruz felan diyebilirdi niye cok kısa sürede desinki
-
@deüdem Hocam bence önemli olan verdiği cevaptan ziyade 5 aydır beklendiğine dikkat çekilmesi ve bunun üzerine çok kısa şeklinde cevap alınması.
-
Bu haftayı yani en erken yarını da eledik sanırım
-
Baskan msb ile bakanin çok kisa kaldi demesini bir tutmak anlamsiz bakan bunu diyorsa sözün altı boş kalmaz orda yaninda bakan yardımcısı da var anlayan anladi bazi seyleri hadi hayirlisi olsun hepimiz icin
-
Arkadaslar bakan aciklama yapmissa uzayacagini dusunmuyorum hakli olarak elestiri yapin tabii ama biri birsey dediginde bu kadar pesimist olmayin
-
Hiç yoksa 3-4 hafta sürer yine. Çok da bel bağlamamak lazım
-
@baumol haftaya bu iş biter hocam
-
@krtalprn Biterse güzel bir yemek ısmarlarım sana. Bitmezse sen bana ısmarlarsın anlaştık mı ?
-
ben de Nisan sonu diye düşünüyorum. Haftaya olsaydı önümüzdeki haftalarda derdi. Sorunun soruluş şekli verdiği cevaba müsait. Neyse az kaldı
-
Tabi tabi "sabrın sonu selamettir" ya da "sabreden derviş muradına etmiş" gibi şeyler de söyleyebilirdi "çok kısa" kavramı lügatımıza yeni girdi buna da şükür :)))
Bu arada HERKESE HAYIRLI KANDİLLERRRR=) Bu mübarek kandil gününde Allah gönlünüzden geçen ve şahsınızda hayırlı olan ne varsa kabul etsin inş =)))
@mayoz, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@deüdem çalışıyoruz felan diyebilirdi niye cok kısa sürede desinki
-
@baumol anlaştık hocam
-
Geçen ptt aliminda da ulastirma bakani cok kisa sure kaldi aciklayacaz demisti memurlara dediği gibi de olmuştu
-
Illaki aciklancak artik da 6 ay bekletip kazanamadiniz pardon dediklerinde su anki bir umutla verdiğimiz tepkiler basarisiz olanlar icin yeterli olmayacak o yüzden kazananlar da sevincini yasasin ama kaybedenler icin tepkisini ortaya koysun bu kadar surenin uzerine basarisiz oldunuz dediklerinde bu kadar sakin kalmak imkansiz olacaktir.
-
@brzezinski ne zaman açıklanmıştı hocam
-
@krtalprn temmuz sonu olmasi lazim orda normalden baya beklenince huzursuzluk artmisti bura gibi
-
@brzezinski ben baktım iki güne açıklanacak demiş açıklanmış galiba