9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@paretowilfredo inşallah şu mübarek günlerde hayırlı haberler alırız üstat
-
@paretowilfredo Aleyküm selam hocam. Hayırlı haberlerle inşallah
-
@kaldoraç, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Memurlar. net
-
@kaldoraç Kısa sürede demiş öyle dediyse yandık 1 ay daha sürer bu iş yok gerçekten kısa ise haftaya falan demek ne kadar zor olabilir
-
Ben de bir iki hafta içerisinde açıklanacağına ihtimal vermiyorum. İnşallah yanılırım.
Ama Nisan ayının ortasını da geçmez diye düşünüyorum. -
@shanks ben de böyle düşünüyorum 1 ay daha sürer en az.yakında açıklanacak olsa tarih verirdi.başkan tweet attı oyaladi ,bir süre de böyle oyalaniriz diye açıklama yapmış sayın bakan.
-
@shanks İnşallah çok kısa zaman 1 ay gibi bir süre olmaz. Bakan düzeyinde çok yakında deyip de 1 ay bekletirlerse yazık
-
Çok kısa süre kavramını bu kurumun anladığından emin değilim. İyi ki SGK'den üst düzey birisine göre ekonomi bilimi oluşturulmamış. Kısa dönem, uzun dönem SRAC, LRAC hangisi çözümlemekte oldukça zorlanırdık.
-
Kısa süre dediği bir iki haftadır arkadaşlar yapmayın etmeyin eylemeyin
-
@krtalprn hocam çok pozitifsin
-
@krtalprn görüyorum ve iddiayı arttırıyorum. Ben haftaya diyorum
-
@halilhy öyle olmaz isen geçmez o süreç
-
@krtalprn hadi İnşallah iyi düşünelim iyi olsun
-
@kai-hitwatari hadi inşallah iyi düşünelim iyi olsun
-
İy düşünmek isteyen arkadaşlar müsterih olsun aldığımız duyumlar ve bakanım açıklaması üst üste geldi ben zaten inanıyordum ama artık emin gibiyim maksimum 3 haftamiz var önümüzdeki haftadan itibaren her hafta açıklanma ihtimali %33 diyorum inşallah yanılmayız kötü düşünen arkadaşlar aynen devam edebilir onlara lafımız yok
-
memur ikramiyelerinin mart ayı içerisinde ödeneğini söylemiş,bizimkisine sadece kısa zaman demis ,mart zor gibi görünüyor nisanı kesin görücez bence inşallah ilk haftalarında biter bu iş
-
@royharper 3 hafta da pek iyimser gibi gozukmuyor 3 hafta demek 7.aydan gün almak demek söylemesi bile garip 7 ay
-
En azından hayattayız, bu da bir şey be abi.
-
@shanks Düştüğümüz hale bak dostum. Bir insanın ağzından çıkan bir cümleyi kaç kişi tartışıyoruz burada. Bence şu şeffaf devlet , bilgi edinme kanunu gibi ilkeler bize fazla kaldıralım lafa gitsin
-
@kaldoraç kaldıralım rafa*