9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Allah biliyor ya kazanırsam kazanan kazanamayan hiç önemli değil kimler gelirse ankara beşevlerde hanedan kepapçısında yemekler benden
-
@agustcomte o duruyomu ya orda bi de tandoğana giderken vardı o da habedandı dimi ismini bile çıkaramıyorum hey gidi gençliğim: (
-
@furkitofaso duruyordur heralde en son ankaraya gideli 6 ay oldu nerdeyse okurken giderdim
-
Şu mübarek günde hepimiz birbirimize dua ediyoruz. İnşallah sabrımızın sonu hayırlı olur.
Keşke bizi bunca zaman bekletenler de bu geceden hayır duaları alıp nasiplenseydi, ama onların öte tarafla işi yok anlaşılan. -
@agustcomte ya 8 senem geçti oralarda da unutuyor insan bu kpss falan mahvediyor insanı bahçelievlerde oturdum öğrenciyken okulum mahallem semtim gençliğim oralar hep hanedan diyince sen hüzünlendim ya gece gece
-
@royharper arrowda iyiler hep kazandı ınsallah 9.Pronun sonuda böyle olacak
-
@furkitofaso Valla zaman hızlı geçiyor bende 5 sene yedim ankarada beşevlerde . Güzel günlerdi
-
@agustcomte ya güzel olmaz mı ben o hayata her türlü razıyım valla ordan ayrılıp memlekete döndüğümden beri kendimi buraya yabancı hissediyorum hep bi tarafım eksik ...
-
arkadaşlar bakanın çok kısa zaman demesi bence mart ayı içinde demekten daha da kısa bir zamanda açıklanacagından dolayı. yarın için değil tabii de haftaya olabilir
-
@tgc9 hocam zaten önümüzdeki hafta mart ayının son haftası. Mart ayı içinde açıklayacağız dese daha yakın bir zamanı kastetmiş olurdu. Bence de haftaya açıklanabilir ama fazla ümitlenmemekte fayda var.
-
Arkadaşlar bir\bir buçuk ay öncesine kadar açıklanmayan her gün hatta her saat için çıldıracak gibi sinirleniyordum ama son zamanlarda böyle bir şey olmuyor hatta umrumda bile değil artık, sizde de böyle mi?
-
@meçhulasker aynen işin suyu çıktı heyecanı kalmadı. bundan sonra bu alımla ilgii beni tek heyecanlandıracak şey sorgulama sayfasına tc mi girdiğim an olacak ne açıklandı ibaresi ne açıklanacak haberi hiç umrumda değil duyumlar bile tesir etmiyor artık
-
@yasaklı İnsanlar 50 sene önce yaşadıkları şeylerin tarihlerini nasıl unutmuyorlar diye şaşırırdım hep, demek ki böyle oluyormuş. Yıllar geçse de unutmam heralde.
-
Hayırlı Cumalar
-
@mağdurum Allah razı olsun kardeşim. Sabah sabah iyi dilekleri okuyunca güne güzel başladım. İnşallah emeği olan herkes en mutlu olacağı yerde yerini bulur. Allah hepimize işimizi en iyi yapıp ülkemize en hayırlı hizmetleri yapmamızı nasip etsin. İnşallah hangi meslek olursa olsun kalbi sizler gibi iyi insanlarla çalışmak nasibim olur. Allah hepimizin yardımcısı yol göstericisi olsun
-
Hayırlı cumalar arkadaşlar rabbim dualarımızı kabul eylesin
-
Hali hazırda guy olarak çalışıyorum , özellikle böyle bir süreçten sonra olurda kazanırsam tercih yapmayacağım .İşi olmadan 6 ay bekleyen birinin ihtiyaç şiddetinin daha yoğun olduğunu düşünüyorum . O yüzden kendi adıma olası başarılı bir sonuçta +1 yedek itemini açıyorum . Herkese bol şans pes etmeden devam inşallah
-
@ksavdliybncıkymk hocam ben işsiz biri olarak guy olanların sgk için uğraşmalarına karşı değilim, sonuç olarak elinizde bir hak ve daha iyi imkanlar varsa kullanabilirsiniz bence. Ama düşünceniz takdire şayan bir şey teşekkür ederim kendi adıma :))
-
@aliyar-bey söz konusu kurum merkez uzmanlık veya müfettişlik kadrosu olmadığı sürece ben bu konuda hassas davranılması taraftarıyım . 1 kişinin kendini kurtarması demek bir hayat bir aile demek . E meslekler arasıda pek bir fark yoksa özlük açısından fark etmeden olası bir umudu karartmamak lazım. Aynı yoldan geçen insanların hele bu konuda daha hassas olması gerek . Bol şans tekrardan herkese
-
Guy olup da SGK yı bekleyen arkadaşları uyarayım burdan.Pişman olursunuz çünkü yakında 3600 ek gösterge alacaksınız.Bakanlık çalışma yapıyor mahkemede açılan davanın kazanılması sonucunda.