9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Bir an Cumhurbaskanindan haftaya aciklicaz arkadaslar sakin olun demesini bekledim
-
@hattorihanzo haftaya olsa demez miydi acaba
-
Bu arada 1 2 hafta içersinde açıklanacaksa @furkitofaso arkadaşımızı tebrik ederim. 2 ay öncesinden Mart ayını hatta Martin sonuna doğru aciklanacagi ni söylediğini hatırlıyorum.
-
@mağdurum soyle canli yayini yaptiginda kacirmisim cumhurbaskani vardi ondan oyle birsey soyledim ayrica arkadaslar bakan hanim gayet farkinda zaten soyle demis cok twit atiyolar demi demis ki buda olayin farkinda oldugunu gosterir ben yakin bir tarihte aciklanacagini dusunuyorum
-
@mithat-birden izleyemedim ama gıcık oldum moderatöre
-
@hattorihanzo 15-20 kişiyle çok tweet geliyor demi demiş 1600 kişi böyle olsaydı demek ki bakan hanım çıldıracaktı
-
@aliyar-bey moderator zannediyorum cumhurbaskani cikinca kesmek zorunda kaldi ilk basta bende sinirlendim hakvermek lazim
-
@deüdem Gelir uzmanları derneği guyader facebook sayfasından detaylı bilgileri öğrenebilirsin.
-
@hattorihanzo aynen bende sonra fark ettim direkt Cumhurbaşkanı konuşması girdi zaten 6 ay bekleyince haliyle insan sinirleniyor
-
@rustcohle eyvallah
-
Bakan hanim aciklama yapmis ama @paretowilfredo da soyle destekleyen bilgilwr varsa duaci oluruz
-
Sunucu sormadan kendi söylemis” cok yakinda aciklayacaz “diye
Haftaya aciklanir insallah -
@hattorihanzo öyleyse haklı hocam yapacak bir şey yok :))
-
@kai-hitwatari hangi konuşmasında bu
-
Başarılı asil
Başarılı yedek
Başarılı
Başarısız şeklindeydi galiba olasılıklar. Bu heyecana kalp dayanmaz -
@paretowilfredo üstat ne diyorsun son gelişmelere. Haftaya bu çile son bulur mu ?
-
Hadi inş olacak olacak olacak bi mucize olacak :)))))))
-
Bakan az kaldi dedi siz haftaya , olmazsa diger haftaya diye zaman tayin ettiniz
-
belki az kaldı ifadesi en az 2 aydır? neden 1-2 hafta diye düşünüyorsunuz arkadaşlar. ben kpss öncesi açıklanır herhalde diye umutlanıyorum. kpss öncesi açıklanması sürpriz sonrası olası diye düşünüp gün gün beklememek sanki ruh halimizi daha olumlu etkileyecek:)
-
@b-ays en son konusmasinda demis ya